Απλά Είναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ το Τι Συμβαίνει Γύρω από τον Ήλιο. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και θα Καταλάβετε!!!

Απλά Είναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ το Τι Συμβαίνει Γύρω από τον Ήλιο. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και θα Καταλάβετε!!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι πληροφορίες είναι πάρα πολλές και διάσπαρτες και έρχονται από παντού. Γίνεται λόγος για μεγάλα σμήνη από αυτά που αποκαλούμε ως Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα που έχουν έρθει ή εξακολουθούν να έρχονται στο Ηλιακό μας Σύστημα.

Υπάρχουν δεκάδες θεωρίες που ερμηνεύουν τους λόγους της εμφάνισής τους. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει μία ή ακόμα και να τις απορρίψει όλες. Ωστόσο, τα γεγονότα της “επίσκεψης” παραμένουν και είναι υπαρκτά, σύμφωνα με όσα πολύ συχνά βλέπουμε, είτε σε επίσημες εικόνες τις NASA είτε σε ερασιτέχνες αστρονόμους.

Μία απίστευτη καταγραφή έκανε η Gina Maria Colvin Hill, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, για μυστηριώδη αντικείμενα που φαίνεται να έχουν περικυκλώσει τον Ήλιο.

Το σμήνος από ΑΤΙΑ που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί βιντεοσκοπήθηκε μέσω κάμερας υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Η Gina Maria Colvin Hill πρόσφατα είχε κάνει μία εξαιρετική καταγραφή ΑΤΙΑ, όπως υποστηρίζει, κοντά στον Ήλιο, λίγες μέρες μετά το κλείσιμο του Ηλιακού Παρατηρητηρίου στο Νέο Μεξικό – και, ίσως, όλα αυτά να συνδέονται μεταξύ τους.

Ίσως, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια μεγέθη από UFOs πέρα από τον ορίζοντα! Όσο πιο μακριά βρίσκονται από την Γη, τόσο πιο ασύλληπτη γίνεται στο μυαλό μας η διάμετρός τους, για να μπορούμε να τα διακρίνουμε, σε σύγκριση και με το μέγεθος του Ήλιου!

Γιατί βρίσκονται εκεί; Για ποιό λόγο έχουν έρθει; Ποιός είναι ο σκοπός τους;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Swarm of UFOs sighted near the Sun through infrared camera

diadrastika.com

loading...