Δες που Έχεις Ελιές στο Σώμα σου και Μάθε αν θα Πλουτίσεις

Δες που Έχεις Ελιές στο Σώμα σου και Μάθε αν θα Πλουτίσεις

Μπορεί κάποιους από εμάς να μας ενοχλούν οι ελιές με τις οποίες γεννηθήκαμε ή αποκτήσαμε στη ζωή μας και να μας δημιουργούν δυσκολίες -ανάλογα με τα σημεία που βρίσκονται- στην καθημερινότητά μας.

Σύμφωνα, όμως, με τον Σάιμον Βονγκ, ειδικό του Φενγκ Σούι και της κινέζικης αστρολογίας, οι ελιές και ιδιαίτερα οι κρεατοελιές είναι εκείνες που δείχνουν τον χαρακτήρα μας, το μέλλον μας και το αν θα αποκτήσουμε χρήματα!

Αρχίστε να ψάχνεστε, να χαρτογραφείτε πρόσωπο και σώμα και μάθετε ποιοι είσαστε και αν θα γεμίσει η τσέπη σας:

Μέτωπο
Άτομο που επικοινωνεί καλά με ανθρώπους που έχουν εξουσία και τους γονείς του. Άτομο που επικεντρώνεται σε στόχους και έχει ατελείωτη ενέργεια.

Φρύδια
Κάτω από τα φρύδια αποκαλύπτει ότι το άτομο θα πλουτίσει. Αν, μάλιστα, δεν φαίνεται καλά, γιατί την κρύβουν τα φρύδια φανερώνει έναν κρυμμένο θησαυρό! Αν βρίσκεται πάνω από τα φρύδια φανερώνει σταθερή ροή χρημάτων.

Βλέφαρα
Δυστυχώς, συμβολίζει δυσαρμονία στην οικογένεια και τάση του ατόμο που την έχει να χάνει χρήματα. Οι ελιές κάτω από τα μάτια δείχνουν υπερβολικά ευαίσθητο άτομο.

Μάγουλα
Σε αυτό το σημείο δείχνουν άτομο που προτιμά τη μοναξιά και δεν είναι ανάμεσα σε εκείνα που ψάχνει η δημιουργία οικογένειας. Η κρεατοελία πάνω από το σημείο που σχηματίζεται το χαμόγελο δείχνει ροπή σε ατυχήματα.

Αυτιά
Όταν οι ελιές βρίσκονται στους λοβούς των αυτιών φανερώνουν άτομο που θα αποκτήσει φήμη. Στη μέση του αυτιού θεωρείται σημάδι μακροζωίας, ενώ στην κορυφή δείχνει άτομο με εξαιρετικό μυαλό. Αν υπάρχουν κρεατοελιές και στα δυο αυτιά τότε το άτομο αυτό θα απολαύσει μια άνετη και πλούσια ζωή.

Μύτη
Στην κορυφή της μύτης η ύπαρξη μιας ελιάς δείχνει ασταθή χαρακτήρα, που δεν καταφέρνει να έχει μια σταθερή σχέση. Με δεδομένο ότι ένα τέτοιο σημάδι-ελιά στο συγκεκριμένο σημείο εμποδίζει τη ροή της καλής ενέργειας, φανερώνει άτομα που παγιδεύονται σε προβλήματα. Επίσης, δείχνει ότι το άτομο θα χρειαστεί να εργαστεί σκληρά για να σταθεροποιήσει την ενέργειά και τη θέση του.

Πηγούνι
Μια κρεατοελιά στο πηγούνι δείχνει επιμονή, αποφασιστικότητα και πείσμα. Επίσης, πολλές φορές δείχνει την ανάγκη για αλλαγή.

Χείλη
Οι ελιές που βρίσκονται αριστερά ή δεξιά του άνω χείλους δείχουνι άτομα που απολαμβάνουν το καλό φαγητό και τη ζωή και είναι γενναιόδωρα. Οι ελιές κάτω από τα χείλη φανερώνουν άτομα που συνήθως μεγαλώνουν παιδιά που πετυχαίνουν στη ζωή τους.

Λαιμός
Ο λαιμός αποτελεί το σύνδεσμο μεταξύ του κεφαλιού και του σώματος. Μια ελιά στο λαιμό μπορεί να εμποδίζει την ροή της ενέργειας και για αυτό τα άτομα που τις φέρουν μπορεί να είναι δυστυχισμένα. Η ύπαρξη ελιάς στο κέντρο του λαιμού πολλές φορές δείχνει άτομο με άγριο χαρακτήρα.

Χέρια
Οι κρεατοελιές κάτω από τον αγκώνα δείχνουν άτομα που συμπονούν τους άλλους. Όταν οι ελιές βρίσκονται ανάμεσα στον αγκώνα και στον ώμο δείχνουν άτομο που του έρχονται λεφτά!

Στήθος
Η ελιά στο στήθος συμβολίζει δύναμη. Άτομα με ελιές στο στήθος συνήθως έχουν υψηλή κοινωνική θέση ή κάνουν μια δουλειά που προσφέρει ευρεία κοινωνική αποδοχή.
Επίσης, για τις γυναίκες φανερώνει ότι θα γίνουν τρυφερές μητέρες, ενώ γενικά δείχνει καλοτυχία, αγάπη, τύχη και πλούτο.

Στομάχι
Οι ελιές στον αφαλό δείχνουν άτομο με ευοίωνο μέλλον.

Πλάτη
Οι ελιές στην πλάτη φανερώνουν άτομα που κουβαλούν βάρη, θα χρειαστεί να δουλέψουν σκληρά στη ζωή τους για να πετύχουν και θα χρειαστούν χρόνο για να πετύχουν τους στόχους τους.

Πόδια
Οι ελιές στο μηρό φανερώνουν άτομο με μεγάλη σεξουαλικότητα, τολμηρό και εξωστρεφή. Οι ελιές στη γάμπα φανερώνουν άτομο με προβλήματα φυσικής κατάστασης, ενώ οι ελιές στα γόνατα είναι σημάδι τύχης και πλούτου.

Πόδια
Οι ελιές στα πόδια δείχνουν ηγετικό άτομο με ηγετικές ικανότητες που πιθανά θα αναγνωριστεί για το έργο του.

Οπίσθια
Οι ελιές στα οπίσθια είναι ό,τι καλύτερο, αφού δείχνουν ότι το άτομο που τις έχει θα πλουτίσει και θα αποκτήσει καλή φήμη. Επίσης, οι ελειές σε αυτο το σημείο δείχνουν άνθρωπο γενναιόδωρο και διατεθειμένο να προσφέρει και να βοηθήσει τους συνανθρώπους του.

thetoc.gr

loading...