Εντόπισαν Δομές που Οδηγούν σε Υπόγεια Βάση στην Ανταρκτική

Εντόπισαν Δομές που Οδηγούν σε Υπόγεια Βάση στην Ανταρκτική

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το κανάλι Conspiracy Depot του Youtube, ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε παράξενες αλλά σχεδόν πανομοιότυπες δομές στοιχισμένες σε σειρά και υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια μυστηριώδη βάση στην Ανταρκτική, καθώς η πλησιέστερη γνωστή βάση βρίσκεται 200 ​​μίλια μακριά και ανήκει στη Νορβηγία.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονίσουμε πως, ο εντοπισμός αυτός έχει γίνει μέσω του Google Earth, το οποίο έχει ήδη μαυρίσει ένα μεγάλο αντικείμενο που ακτινοβολεί κάτι σαν μια μπλε λάμψη. Άρα, λογικά, για να το κάνει, κάτι υπάρχει εκεί.

Τι μας κρύβει, λοιπόν, το Google Earth που δεν θέλει να ξέρουμε;

Πολλοί θα πουν ότι πρόκειται για φυσικούς σχηματισμούς, για ένα φυσικό φαινόμενο, αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν συναντά κανείς στην φύση, τέτοια ευθυγράμμιση, ούτε πανομοιότυπους σχηματισμούς, σαν να έχουν κατασκευαστεί για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Είναι ενδιαφέρον, επίσης, να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με το Conspiracy Depot, το μέγεθος του μεγάλου μαύρου αντικειμένου είναι 45 x 22 μέτρα. Τα μεγέθη των άλλων δομών είναι 110 x 10 μέτρα και 80 x 8 μέτρα, με τι πρώτες να είναι τέσσερις και τις δεύτερες περίπου 20. Τόσο μεγάλη σύμπτωση ακόμα και ως προς το μήκος τους; Παρατηρήστε και τα νούμερα: 110 και 10, με 80 και 8. Όλα αυτά είναι ενδείξεις μη φυσιολογικού σχηματισμού, αλλά μίας τεχνητής κατασκευής.

Το επόμενο συμπέρασμα, λοιπόν, ίσως θα μπορούσε να είναι ότι αυτές οι δομές αποτελούν μέρος κάποιας μυστικής βάσης. Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι προφανές ότι πιθανότατα πρόκειται για “κορυφές”, κάτι σαν φεγγίτες, θα μπορούσαμε να πούμε, ή πύργους παρατηρητηρίων ή ελέγχου, από κάτι που είναι χωμένο κάτω από την επιφάνεια. Με απλά λόγια, οι δομές αυτές οδηγούν σε μία υπόγεια βάση. Φαντάζει απίθανο;

Από την άλλη, σύμφωνα με άλλες συνωμοσιολογικές θεωρίες, έχουν εντοπιστεί κάτω από την επιφάνεια της Ανταρκτικής, μυστικές αίθουσες στις οποίες κυκλοφορούν όντα, ή άνθρωποι, βάση ενός θερμικού χάρτη.

Διαβάστε επίσης: Θερμικός Χάρτης Εντόπισε Μυστική Βάση στην Ανταρκτική. Ποιοί Ζουν Εκεί Μέσα; (video)

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Λάβετε υπόψιν σας ότι όλα αυτά οι σκεπτικιστές τα αμφισβητούν όλα αυτά. Πάντως, ό,τι και αν συμβαίνει πραγματικά, μπορείτε να το εξερευνήσετε και οι ίδιοι, βγάζοντας τα δικά σας συμπεράσματα, στις παρακάτω συντεταγμένες

Γεωγραφικό πλάτος: 75 ° 0’46.98 “S
Γεωγραφικό μήκος: 0 ° 4’52.71″ E

Αφού δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να αφήσετε την άποψή σας, στα σχόλια παρακάτω:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Antarctica mystery base discovered on Google Earth

diadrastika.com