Εντοπίστηκαν Αρχαίο Κτίριο και Σπασμένος Θόλος στην Ανταρκτική; (video)

[17/09/2018 - 08:18]

Εντοπίστηκαν Αρχαίο Κτίριο και Σπασμένος Θόλος στην Ανταρκτική; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εδώ και πολύ καιρό αρκετός κόσμος πιστεύει ότι η περιοχή του Νότιου Πόλου, η Ανταρκτική, φιλοξενεί πολλά μυστήρια και ότι μπορούν να τα εντοπίσουν μέσω του Google Earth, καθώς αυτό είναι ένα πολύ καλό εργαλείο εξερεύνησης, αλλά παράλληλα θα μπορούσε να είναι και το κλειδί για την επίλυση διαφόρων παράξενων ευρημάτων, εκεί.

Όπως διαβάζουμε στην dailystar.co.uk, έχουν εντοπιστεί δύο μυστηριώδη αντικείμενα, μέσω του Google Earth.

H μία, αρκετά περίεργη δομή με εξωτερικά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε κτιριακή δομή. Περίπου 4 μίλια μακρύτερα, δηλαδή γύρω στα 6 χιλιόμετρα πιο μακριά, ένα περίεργο αντικείμενο σε σχήμα θόλου που μοιάζει να έχει σπάσει, εντοπίζεται πάνω από την επιφάνεια, ο οποίος φαίνεται σαν να «σπρώχνεται» να βγει μέσα από τα χιόνια.

Τι είναι αυτά τα δύο αντικείμενα στη μέση του πουθενά, στην Ανταρκτική; Τι κρύβεται βαθιά στην παγωμένη ήπειρο;

Το πρώτο αντικείμενο φαίνεται να είναι μία δομή, που τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της, όπως οι ορθές γωνίες, δίνουν την εντύπωση κάποιας βάσης, ενός κτιρίου ή ενός συγκροτήματος κτιρίων ή ακόμα και κάποιου αρχαίου κτίσματος. Είναι περίπου 50 x 30 μέτρα.

Το δεύτερο είναι ένα κυκλικό αντικείμενο με διάμετρο περίπου στα  30 μέτρα. Θα μπορούσε να είναι ένας ιπτάμενος στρογγυλός δίσκος που έπεσε;

Όπως καταλαβαίνετε οι θεωρίες έχουν φουντώσει και απαντήσεις δεν υπάρχουν ή δεν δίνονται.

Είναι άραγε φυσικοί σχηματισμοί; Κάποιο είδος λάθος απεικόνισης σε αυτά που παρουσιάζει το Google Earth; Μπορεί να υπάρχει πραγματικά κάποιο κτίριο εκεί; Ανήκει σε κάποιον αρχαίο πολιτισμό; Είναι ένα οικοδόμημα των τελευταίων δεκαετιών που απλά εγκαταλείφθηκε και ξεχάστηκε; Ένα καταφύγιο ή παρατηρητήριο στη μέση του πουθενά; Ή μήπως είναι μία μυστική βάση; Ποιοί ζουν εκεί; Τι περιέχει μέσα; Τι είναι το δισκοειδές αντικείμενο που παραπέμπει σε σπασμένο θόλο;

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε τα ερωτήματα δεν τελειώνουν. Ωστόσο, μπορείτε και εσείς να κάνετε την δική σας εξερεύνηση από την ασφάλεια του σπιτιού σας και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Εδώ είναι οι συντεταγμένες:

Για την «βάση»: 76°14’23.26″S 112° 3’11.90″W
Για τον «δίσκο»: 76°17’13.24″S 112° 9’46.32″W

Παρακολουθείστε και ένα σχετικό βίντεο:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Strange disk found 6 km from an unknown base in Antarctica

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ