Εντοπίστηκε Ανθρωποειδές Σώμα στον Πλανήτη Άρη; (video)

[24/09/2018 - 08:48]

Εντοπίστηκε Ανθρωποειδές Σώμα στον Πλανήτη Άρη;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα πολύ εντυπωσιακό εύρημα έχει επισημανθεί στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη, από μία φωτογραφία του Spirit της NASA και εικάζεται ως μία αδιαμφισβήτητη απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων στον Κόκκινο Πλανήτη.

Σύμφωνα με την express.co.uk, η φωτογραφία εντοπίστηκε από τον δημοφιλή κυνηγό UFO, τον Scott C Waring, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δείχνει την εικόνα ενός «όντος», το οποίο, όπως θα μπορούσαμε να διακρίνουμε έχει ανθρωποειδή χαρακτηριστικά, κάτι εξάλλου που υποστηρίζει και ο ίδιος ο κ. Waring ότι μοιάζει πολύ με το ανθρώπινο σχήμα, για να αγνοηθεί.

Ο θεωρητικό εμπειρογνώμονας των UFO δήλωσε, επίσης, ότι δεν μπορεί να είναι σύμπτωση το γεγονός ότι εξακολουθούμε να συναντούμε τέτοιου είδους «παράξενες φιγούρες».

“Έχω κάτι ενδιαφέρον για εσάς. Είναι μία φιγούρα στον Άρη.

Ξέρω ότι έχετε ακούσει για πολλές φιγούρες στον Άρη. Έχω αναφέρει πιθανώς πάνω από 20 διαφορετικές από αυτές και πάντα λένε ότι είναι σύμπτωση.

Αλλά αν είναι σύμπτωση, γιατί βρίσκουμε τόσες πολλές;

Αρχικά, αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι πρόκειται για μια κορυφογραμμή που έφτανε στα δύο αυτά βράχια.

Ωστόσο, όταν κοίταξα λίγο πιο κοντά σε αυτό, παρατήρησα ότι αυτό το τμήμα δεν είναι μια κορυφογραμμή, αλλά τα πόδια κάποιου όντος.

Όπως βλέπετε, εδώ είναι το κεφάλι, εδώ είναι η πλάτη και οι ώμοι, εδώ είναι το μέτωπο και αυτό είναι το πόδι”.

Ορισμένοι άνθρωποι που είδαν τη φωτογραφία σε ένα βίντεο που ανέθεσε ο κ. Waring στο YouTube συμφώνησαν με την περίεργη ανάλυση του βράχου, με σχόλια για την επισήμανση όπως “συναρπαστική” και “πολύ καλή για να την απορρίψετε”.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο κ. Waring ισχυρίστηκε ότι βρήκε φωτογραφία της NASA για ένα μπουκάλι στον Άρη.

Την αυθεντική εικόνα της NASA, για να σχηματίσετε άποψη, μπορείτε να δείτε εδώ:
http://areo.info/mer/spirit/1023/tn/2P217178984EFFAS20P2556L5M1_L2L5L5L7L7.jpg.html

Άραγε, πρόκειται για κάποιο ανθρωποειδές ον, για ένα πεσμένο άγαλμα, ή μία παριδωλία, ένας φυσικός σχηματισμός; Εσείς τι πιστεύετε;

Δείτε και το σχετικό βίντεο και την ανάλυση που κάνει ο Scott C. Waring:

Alien Figure Found Near Mars Spirit Rover, NASA Source, UFO Sightings Daily.

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ