2 Γεγονότα Επιβεβαιώνουν ότι τα Παιδιά Αντιλαμβάνονται Οντότητες

2 Γεγονότα Επιβεβαιώνουν ότι τα Παιδιά Αντιλαμβάνονται Οντότητες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο κόσμος που γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε και ζούμε, δεν είναι μόνο αυτός που εμείς οι ενήλικοι αντιλαμβανόμαστε. Πολλά γεγονότα και χιλιάδες ενδείξεις στοιχειοθετούν ότι υπάρχει ένας ακόμα, ένας άυλος κόσμος, τον οποίο δεν μπορούμε να αντιληφθούμε. Παραδόξως, τόσο τα μωρά όσο και τα παιδιά, φαίνεται ότι τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα.

Υπάρχουν πάρα πολλές αποδεδειγμένες περιπτώσεις παιδιών που έχουν αυτό που ονομάζουμε Έκτη Αίσθηση. Παράλληλα, υπάρχουν και εκείνες στις οποίες μικρά παιδιά  αντιλαμβάνονται και ανιχνεύουν οντότητες, παρασιτικά στοιχεία, παγιδευμένα πνεύματα σε μέρη όπου άνθρωποι έχουν πεθάνει.

Τα μικρά παιδιά μπορούν να “δουν”, ίσως, κυριολεκτικά, ίσως, διανοητικά, πολλά πράγματα, συνήθως σε μέρη που έχουν έντονα φορτισμένη αρνητική ενέργεια, αλλά οι μεγάλοι χρειάζονται ειδικά όργανα για να υποθέσουν απλά ότι κάτι συμβαίνει εκεί.

Πολύς κόσμος έχει δει ταινίες θρίλερ είτε με παραφυσικά φαινόμενα, με μυστηριώδεις τόπους, τα οποία επισκέπτονται ειδικοί επιστήμονες. Αυτό, γίνεται και στην πραγματικότητα. Ειδικοί ερευνητές, μέντιουμ ακόμα και άνθρωποι της εκκλησίας -ειδικά της καθολικής- και πολλοί άλλοι, επισκέπτονται αυτά τα μέρη σε όλο τον κόσμο προκειμένου να μελετήσουν και να κατανοήσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Από την ενδιαφέρουσα και ζοφερή ιστορία που ακολουθεί στην συνέχεια, διαπιστώνουμε πως αυτά τα παραφυσικά φαινόμενα είναι αδύνατο να ανιχνευθούν από τους ενήλικες, αλλά όπως λένε τα συμπεράσματα, τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα στην αντίληψη ορισμένων παρουσιών. Γιατί;

Διαβάστε επίσης:
ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ τα Μωρά που ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ όταν Μεγαλώσουν

Ίσως, επειδή τα παιδιά είναι αθώα και πιο “ανοικτά” στην συνήθως καλοπροαίρετη προσέγγιση αυτών των φαινομένων. Ίσως, πάλι επειδή στην παιδική ηλικία η επίφυση είναι πολύ περισσότερο ενεργή, αλλά δυστυχώς, περιορίζεται όσο μεγαλώνουν, κοινωνικοποιούνται, πηγαίνουν σχολείο και “αναγκάζονται” από την οικογένεια και το κοινωνικό περιβάλλον να “απομονωθούν” από μία έμφυτη κατάσταση που έχουν μέσα τους, προκειμένου να ενταχθούν σε μία άλλη.

Μην αμφιβάλλετε, λοιπόν, ποτέ για αυτά που λέει ότι βλέπει ένα παιδί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε το βίντεο για μάθετε περισσότερα για 2 γεγονότα επιβεβαιώνουν ότι τα παιδιά αντιλαμβάνονται οντότητες

2 hechos reales confirman que los niños perciben entidades

diadrastika.com