2 Γεγονότα Επιβεβαιώνουν ότι τα Παιδιά Αντιλαμβάνονται Οντότητες (video)

[30/09/2018 - 14:03]

2 Γεγονότα Επιβεβαιώνουν ότι τα Παιδιά Αντιλαμβάνονται Οντότητες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο κόσμος που γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε και ζούμε, δεν είναι μόνο αυτός που εμείς οι ενήλικοι αντιλαμβανόμαστε. Πολλά γεγονότα και χιλιάδες ενδείξεις στοιχειοθετούν ότι υπάρχει ένας ακόμα, ένας άυλος κόσμος, τον οποίο δεν μπορούμε να αντιληφθούμε. Παραδόξως, τόσο τα μωρά όσο και τα παιδιά, φαίνεται ότι τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα.

Υπάρχουν πάρα πολλές αποδεδειγμένες περιπτώσεις παιδιών που έχουν αυτό που ονομάζουμε Έκτη Αίσθηση. Παράλληλα, υπάρχουν και εκείνες στις οποίες μικρά παιδιά  αντιλαμβάνονται και ανιχνεύουν οντότητες, παρασιτικά στοιχεία, παγιδευμένα πνεύματα σε μέρη όπου άνθρωποι έχουν πεθάνει.

Τα μικρά παιδιά μπορούν να “δουν”, ίσως, κυριολεκτικά, ίσως, διανοητικά, πολλά πράγματα, συνήθως σε μέρη που έχουν έντονα φορτισμένη αρνητική ενέργεια, αλλά οι μεγάλοι χρειάζονται ειδικά όργανα για να υποθέσουν απλά ότι κάτι συμβαίνει εκεί.

Πολύς κόσμος έχει δει ταινίες θρίλερ είτε με παραφυσικά φαινόμενα, με μυστηριώδεις τόπους, τα οποία επισκέπτονται ειδικοί επιστήμονες. Αυτό, γίνεται και στην πραγματικότητα. Ειδικοί ερευνητές, μέντιουμ ακόμα και άνθρωποι της εκκλησίας -ειδικά της καθολικής- και πολλοί άλλοι, επισκέπτονται αυτά τα μέρη σε όλο τον κόσμο προκειμένου να μελετήσουν και να κατανοήσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Από την ενδιαφέρουσα και ζοφερή ιστορία που ακολουθεί στην συνέχεια, διαπιστώνουμε πως αυτά τα παραφυσικά φαινόμενα είναι αδύνατο να ανιχνευθούν από τους ενήλικες, αλλά όπως λένε τα συμπεράσματα, τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα στην αντίληψη ορισμένων παρουσιών. Γιατί;

Διαβάστε επίσης:
ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ τα Μωρά που ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ όταν Μεγαλώσουν

Ίσως, επειδή τα παιδιά είναι αθώα και πιο “ανοικτά” στην συνήθως καλοπροαίρετη προσέγγιση αυτών των φαινομένων. Ίσως, πάλι επειδή στην παιδική ηλικία η επίφυση είναι πολύ περισσότερο ενεργή, αλλά δυστυχώς, περιορίζεται όσο μεγαλώνουν, κοινωνικοποιούνται, πηγαίνουν σχολείο και “αναγκάζονται” από την οικογένεια και το κοινωνικό περιβάλλον να “απομονωθούν” από μία έμφυτη κατάσταση που έχουν μέσα τους, προκειμένου να ενταχθούν σε μία άλλη.

Μην αμφιβάλλετε, λοιπόν, ποτέ για αυτά που λέει ότι βλέπει ένα παιδί.

Παρακολουθείστε το βίντεο για μάθετε περισσότερα για 2 γεγονότα επιβεβαιώνουν ότι τα παιδιά αντιλαμβάνονται οντότητες

2 hechos reales confirman que los niños perciben entidades

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ