Γεωγλυφικό Μήνυμα Προς τους Θεούς Εντοπίστηκε στην Utah των ΗΠΑ (video)

Γεωγλυφικό Μήνυμα Προς τους Θεούς Εντοπίστηκε στην Utah των ΗΠΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία παράξενη ανακάλυψη έγινε μέσω του Google Earth στην Utah των ΗΠΑ η οποία πραγματικά εξιτάρει την φαντασία καθώς πρόκειται για μυστηριώδεις φιγούρες στην σειρά οι οποίες φαίνονται μόνο από ψηλά.

Είναι πολύ δύσκολο να πει κάποιος με βεβαιότητα περί τίνος πρόκειται, καθώς τα σχέδια είναι ακατάληπτα για τις γνώσεις που έχουμε.

Αν και θυμίζουν τα στοιχεία που έχουν εντοπιστεί στην Νάζκα δεν παρουσιάζουν κατανοητά σχήματα όπως μία μαϊμού, μία αράχνη κλπ.

Δίνουν την εντύπωση πως πρόκειται για τον χορό ενός όντος καρέ-καρέ από την αρχή έως το τέλος αυτού του χορού.

Ωστόσο είναι ολοφάνερο πως κάποια τμήματα είναι χωρισμένα με διακριτικές γραμμές που φέρνουν στο μυαλό τον τρόπο που είναι αποτυπωμένες οι φιγούρες του Δίσκου της Φαιστού.

Έτσι, μία εκτίμηση που διατρέχει αυτά τα περίεργα σχήματα είναι πως μπορεί να πρόκειται για κάποιο είδος γλώσσας, για ένα άγνωστο προς εμάς αλφάβητο που μεταφέρει ένα αιώνιο μήνυμα από τότε που κατασκευάστηκε, προς κάποιους που μπορούσαν να το δουν μόνο από τον ουρανό.

Άραγε είναι μήνυμα προς τους θεούς που πίστευαν οι κατασκευαστές τους, για να τους κατευνάσουν και να φέρουν π.χ. βροχή; Μπορεί να είναι κάτι σοβαρότερο και άξιο μελέτης που έπρεπε αυτοί θεοί να διαβάσουν όταν θα επέστρεφαν; Ή μήπως ένα μήνυμα προς τις μελλοντικές γενιές που θα μπορούσαν να το εντοπίσουν;

Ο πραγματικός λόγος της ύπαρξης αυτών των συμβόλων παραμένει άγνωστος, όπως επίσης το ποιοί τα κατασκεύασαν και πότε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μπορείτε και να περιηγηθείτε και εσείς στην περιοχή, να την εξερευνήσετε και, ίσως, να καταφέρετε να αποκωδικοποιήσετε την όλη εικόνα:

Συντεταγμένες: 40 15’57.72″N 112 22’22.54″W

Μπορείτε επίσης να δείτε το βίντεο:

Unexplained Google Earth discovery in Utah

diadrastika.com

loading...