Η Ανταρκτική Είναι η Είσοδος προς Έναν Αρχαίο Ανώτερο Πολιτισμό από Κάτω μας στην Κούφια Γη; (video)

Η Ανταρκτική Είναι η Είσοδος προς Έναν Αρχαίο Ανώτερο Πολιτισμό από Κάτω μας στην Κούφια Γη;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Ανταρκτική βρίσκεται στον αντίποδα της Αρκτικής. Σε αντίθεση με τον βόρειο αρκτικό κύκλο που “συνορεύει” με πολύ μεγάλο αριθμό πληθυσμού, για την Ανταρκτική που βρίσκεται πολύ μακρύτερα, έχουν αναπτυχθεί πάρα πολλές θεωρίες.

Αρκετές από αυτές δεν συμβαδίζουν μεταξύ τους, ή μπορεί να είναι και αντικρουόμενες. Ωστόσο, όλες έχουν ένα κοινό στοιχείο: ότι κάτι υπάρχει εκεί κρυμμένο. Αυτό μπορεί να είναι από ερείπια ενός αρχαίου και, ενδεχομένως, ξεχασμένου προκατακλυσμιαίου πολιτισμού, αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινων, κρυμμένες μυστηριώδεις κατασκευές και πολλά άλλα.

Ακόμα ότι η Ανταρκτική μπορεί να είναι η ίδια η Ατλαντίδα σε μία εποχή που η Γη ήταν “ανάποδα”. Υποστηρίζεται επίσης, ότι μπορεί να είναι ο τόπος, κάπου μέσα στον οποίο κρύβεται ο δρόμος και τα “σκαλοπάτια” που οδηγούν στο εσωτερικό του πλανήτη.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η χαμένη Ατλαντίδα

Αναζητώντας την είσοδο στην Κούφια Γη, ερχόμαστε να αναρωτηθούμε: Τι συμβαίνει εκεί; Ποιος μπορεί να ζει εκεί κάτω; Είναι, κατ’ αρχάς, δυνατόν να υπάρχει ζωή σε εκείνα τα μέρη; Και δεν εννοούμε από μικροοργανισμούς, αλλά από νοήμονα όντα.

Και αν πράγματι, υπάρχει κάποιος πολιτισμός εκεί… Ποιός είναι; Πρόκειται για ανθρώπους ή για άλλου είδους όντα; Είναι ανώτεροι από εμάς; ΠΩΣ ΠΑΜΕ εκεί;

Ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονας του κόσμου, ο Δρ Brooks Agnew, όπως τον παρουσιάζει ο Jeffery Pritchett, από το beforeitsnews.com, έρχεται να μας δώσει τα “φώτα” του, σχετικά με όλα αυτά, αλλά επιπλέον και σχετικά με τον ναύαρχο Byrd και το ταξίδι του που υποστηρίζεται ότι έγινε και έφτασε στο “Κέντρο της Γης”.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι Κατοικούν στην Κούφια Γη; Στρατιωτικό Ημερολόγιο Ναύαρχου Byrd

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Brooks Agnew είναι ένας μηχανικός πολλών ευρεσιτεχνιών και επιτυχημένος συγγραφέας εννέα βιβλίων. Έχει διατελέσει σε πολλά επιστημονικά ντοκιμαντέρ, είναι διεθνώς αναγνωρισμένος λέκτορας για την ενέργεια, την κατασκευή και τη βελτίωση της ποιότητας, ενώ εργάζεται με πολλές εταιρείες του Fortune 100.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι ένας άνθρωπος που τα λεγόμενά του και οι σκέψεις του έχουν ένα υπόβαθρο ώστε να στηρίξει, όσο είναι δυνατόν, αυτά που θα μας πει στο βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Antarctica Entrance Into Hollow Earth – Dr Brooks Agnew “Ancient Advanced Race Underneath Us”

diadrastika.com