Μονόλιθος με Σφαίρα σε Κανάλι Βρέθηκε στη Σελήνη από τη NASA. Ποιος τα Κατασκεύασε;

Μονόλιθος με Σφαίρα σε Κανάλι Βρέθηκε στη Σελήνη από τη NASA. Ποιος τα Κατασκεύασε;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Παλαιότερα είχε διατυπωθεί η άποψη ότι στον Άρη υπήρχαν κανάλια. Τώρα, βρισκόμαστε στην Σελήνη και ανακαλύπτουμε τρία πράγματα που αναζωπυρώνουν αυτή την θεωρία, μόνο που τώρα αφορά τον δορυφόρο της Γης, το Φεγγάρι.

Η Sandra Elena Andrade, μας δείχνει την έρευνα του Αργεντινού Marcelo Irazusta ο οποίος ισχυρίζεται ότι εντόπισε στο Google Moon δύο μεγάλου μήκους γραμμές στην επιφάνεια της Σελήνης που υποδηλώνουν στα μάτια τους ότι πρόκειται για δύο σήραγγες.

Η μία έχει μήκος 1 χιλιομέτρου και η δεύτερη 1,7 χλμ. και πλάτους περίπου 5 μέτρων και, όλα αυτά, λίγα μόλις μέτρα από τον Σταθμό 6 της αποστολής Apollo 17.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο βίντεο, μερικές εκδόσεις του Google Moon έχουν αφαιρέσει αυτές τις εικόνες. Γιατί αυτές οι μυστηριώδεις σήραγγες κρύβονται; Τι προσπαθούν να κρύψουν;

Ευτυχώς, ο Marcelo Irazusta, διατηρεί σήμερα τις εικόνες αυτές και τις καθιστά διαθέσιμες ως υλικό προς όλους εμάς μέσω αυτού του βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια.

Ο Scott C. Waring μας ενημερώνει, επίσης, ότι στο τέλος μιας από αυτές τις σήραγγες βρίσκεται ένας ψηλός μονόλιθος. Η δομή αυτή, όπως παρατηρούμε είναι τετράγωνη και φαίνεται στην κορυφή της να στέκεται μία σφαίρα.

Το γεγονός ότι ένας μονόλιθος βρίσκεται στο τέλος μία σήραγγας, είναι απόδειξη ότι οι αυτές κατασκευάστηκαν από ευφυή όντα, υποστηρίζει ο Scott C. Waring.

Βρισκόμαστε, άραγε, μπροστά σε μία παρειδωλία, όπως υποστηρίζουν οι σκεπτικιστές, ή πραγματικά πρόκειται για κάποιο είδος σηράγγων ή τούνελ με έναν τετράγωνο μονόλιθο και μία μπάλα στην κορυφή του;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι εικόνες προέρχονται από τη NASA και δημοσιεύονται από το Google Moon. Αν κάποιος θέλει να εξερευνήσει τα δεδομένα, δεν έχει παρά να ανατρέξει:

Συντεταγμένες: 20°18’17.13 “N 30°47’28.68″E

Δείτε και το συναρπαστικό βίντεο για να έχετε καλύτερη εικόνα αυτών που περιγράφηκαν:

Mysterious tunnels discovered on the Moon near the Apollos missions

diadrastika.com