Μουγκρητά των Ουρανών Απλώνονται στην Ατμόσφαιρα σαν Ρόγχος Θανάτου (video)

Μουγκρητά των Ουρανών Απλώνονται στην Ατμόσφαιρα σαν Ρόγχος Θανάτου

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Απόκοσμα μουγκρητά, σαν ρόγχος θανάτου, απλώνονται στην ατμόσφαιρα και διαπερνούν το ανθρώπινο σύστημα. Αλλόκοτες και αλλόκοσμες συχνότητες αναστατώνουν ανθρώπους και ζώα. Σαν γοερό κλάμα από κάποιο άγνωστο πλάσμα που κανείς δεν βλέπει, παρά μόνο ακούει και συστρέφει τα εσωτερικά του όργανα.

Μουγκρητά που, σε κάποιες περιπτώσεις, θυμίζουν τρομπέτες αλλά και ουρλιαχτά από αόρατες οντότητες που κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει, ούτε καν αν προέρχονται κατευθείαν από τον ουρανό ή από κάποιο σημείο της Γης, στην περιοχή που ακούγονται.

Τέτοια ανατριχιαστικά μουγκρητά περιδίνησαν τον κόσμο που μένει σε συγκεκριμένες περιοχές της Γερμανίας, της Μαλαισίας και των ΗΠΑ, τον Αύγουστο του 2018, που μόλις μας πέρασε.

Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος αυτό το φαινόμενο που, σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές, έχει ξεκινήσει έντονα ήδη από το 2012 και διαπερνάει το μυαλό και το σώμα, κατά καιρούς, σε διάφορες περιοχές του πλανήτη μας; Ακόμα και στην χώρα μας, όπως για παράδειγμα στα Γιάννενα και στην Μυτιλήνη.

Αν και έχουν γίνει απόπειρες εξήγησης του φαινομένου, κανείς, ως τώρα, δεν έχει δώσει κάποια σαφή εξήγηση, επιστημονική ή άλλου είδους που μπορεί να ικανοποιήσει σφαιρικά το περίπλοκο όσο και μυστηριώδες αυτό φαινόμενο.

Άλλοι τα συνδέουν με θρησκευτικά δεδομένα, όπως τις Σάλπιγγες της Αποκάλυψης, όπως αναφέρει η dailystar.co.uk, την Δευτέρα Παρουσία, την Έλευση του Αντίχριστου και άλλα παρόμοια.

Ίσως, η πιο πειστική αιτιολόγηση θα μπορούσε να είναι εκείνη που είχαν διατυπώσει οι αρχαίοι Έλληνες Πλούταρχος και ο Διόδωρος ο Σικελιώτης, σχετικά με την αλλαγή των γενεών.

Διαβάστε επίσης: πως Ερμηνεύει ο Πλούταρχος τα ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΜΟΥΓΚΡΗΤΑ που ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τι μπορεί να συμβαίνει με αυτούς τους απόκοσμους ήχους που ακούγονται τακτικά σε ολόκληρο τον πλανήτη; Δείτε και ακούστε τα βιντεάκια που ακολουθούν και θα καταλάβετε περισσότερα:

Trumpet sounds heard in the skies of Bavaria, Germany on August 4, 2018

Weird noise in the sky of Penang, Malaysia on August 9, 2018

Apocalypse sounds coming from the sky in Dallas, Texas on August 23, 2018

diadrastika.com