Παράξενα Φώτα σαν Ένα Σώμα στο Πήλιο ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ Ερευνητές (video)

[17/09/2018 - 13:13]

Παράξενα Φώτα σαν Ένα Σώμα στο Πήλιο ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ Ερευνητές

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Πήλιο είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα, με πλούσιο ιστορικό αλλά και μυθολογικό παρελθόν. Επίσης, σε κάποιες περιοχές υπάρχουν ενεργειακά κέντρα που πολλοί μπορούν να διαισθανθούν, ενώ άλλοι μπορούν να καταγράψουν για να διαπιστώσουν την Δύναμη του Τόπου.

Σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί, μία ομάδα ερευνητών επισκέφθηκαν κάποια σημεία με τέτοιου είδους ενέργειες, που σε κάποια σημεία μπορεί να είναι θετικές και σε άλλα αρνητικές για τον άνθρωπο και τα αισθήματα που προκαλούν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, η ομάδα είδε και κατέγραψε αρχικά ένα φως στον νυχτερινό ουρανό. Στην συνέχεια, τα φώτα έγιναν δύο και μετά περισσότερα.

Εκείνο, όμως, που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι πως τα φώτα αυτά φαίνονται να μην είναι ανεξάρτητα και αυτόνομα μεταξύ τους, μα όλα μαζί να σχηματίζουν ένα ενιαίο σώμα, είτε πρόκειται πραγματικά για ένα αντικείμενο στο σύνολό του, είτε για πιο πολλά που όμως κινούνται ή αιωρούνται τόσο συντονισμένα, σαν να πρόκειται για ένα, σαν ένα ιπτάμενο δαχτυλίδι, ή σαν ένας ιπτάμενος δίσκος, ένα ΑΤΙΑ.

Παρακολουθείστε περισσότερα στο βίντεο που είδαμε στο katohika.gr και είναι από το κανάλι Greek Paranormal Society του YouTube:

Παράξενα Φώτα στο Πήλιο…

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ