Το Πεντάγωνο Κάνει Μαθήματα για Εισβολή Εξωγήινων σε Αμερικανούς Στρατιώτες (video)

Το Πεντάγωνο Κάνει Μαθήματα για Εισβολή Εξωγήινων σε Αμερικανούς Στρατιώτες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες και ειδικούς στα UFO από όλο τον κόσμο, υπάρχουν πάνω από 80 γνωστά είδη εξωγήινων φυλών, οι οποίες βρίσκονται σε επαφή ή αλληλεπιδρούν με εμάς και τον Πλανήτη Γη. Τα αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν τις υποθέσεις αυτές είναι διάφορα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA, ή του FBI αλλά και από πολλές άλλες μυστικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα και ο Paul Hellyer, πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά, έχει μιλήσει μπροστά στην κάμερα, δημόσια και επίσημα, κάνοντας σχετικές αποκαλύψεις. Σε παρόμοιες αποκαλύψεις φτάνει και ο Ρώσος Πρωθυπουργός Dmitry Medvedev.

Διαβάστε επίσης:
Καναδός Yπ.Άμυνας: Όλες οι κυβερνήσεις κρύβουν εξωγήινους (video)

Φαίνεται, όμως, πως κάτι “παίζεται” γενικότερα με το θέμα των εξωγήινων και πολλοί μιλούν για μία επικείμενη εισβολή που θα συμβεί, ή ότι κάποιοι από αυτούς παρεμβαίνουν με πολλούς και διάφορους τρόπους στον πλανήτη μας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Medvedev μιλά για εξωγήινους (video)

Κυκλοφορεί ξανά ένα παλιό βίντεο από το 2012, που δείχνει έναν υπεύθυνο του αμερικανικού στρατού να κάνει μαθήματα σχετικά με αυτά τα ζητήματα: πως μπορεί να είναι οι εξωγήινοι, τρόπους αντιμετώπισης των UFO και άλλα πολλά.

Έχει ήδη υποστηριχτεί ότι αυτό το βίντεο δεν είναι αυθεντικό, αλλά μία φάρσα, καθώς πολλοί αναρωτιούνται αν το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και το Πεντάγωνο θα επέτρεπαν πραγματικά αυτή την διαρροή, τη στιγμή που επίσημα δεν παραδέχονται την ύπαρξη των ΑΤΙΑ ή την ύπαρξη νοήμονων όντων μέσα ή έξω από τον πλανήτη μας.

Αν πράγματι είναι αυθεντικό, τότε μήπως πρόκειται για μία απλή κουβέντα μεταξύ συναδέλφων σχετικά με τους εξωγήινους, όπως ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να κάνει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Θα μπορούσε αυτό το βίντεο να είναι η απόδειξη ότι γίνονται εντεταλμένα μαθήματα σχετικά με το ζήτημα που απασχολεί πολύ κόσμο;

Δείτε αυτό το βίντεο που υποστηρίζεται ότι είναι “το κλειδί” για την προετοιμασία του στρατού αλλά και των ανθρώπων -γι αυτό και διέρρευσε”. Παράλληλα θυμηθείτε την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ για Διαστημικό Στρατό…

Διαβάστε επίσης:
Τι Κρύβεται στην Διαταγή του Τραμπ για Δημιουργία Space Force Στρατιωτικής Διαστημικής Δύναμης;

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Soldier talks about Aliens!

diadrastika.com