Προσπάθησαν να Ανοίξουν ΠΥΛΗ από τις Υπόγειες Βάσεις της Πεντέλης

Προσπάθησαν να Ανοίξουν ΠΥΛΗ από τις Υπόγειες Βάσεις της Πεντέλης

ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στις 20/9/18 και ώρα 02:00 έγινε ξαφνικά προς την περιοχή του Μαραθώνα ένα φαινόμενο σαν τεράστια έκρηξη χωρίς θόρυβο. Το φαινόμενο το είδαν αρκετοί άνθρωποι απο αυτοκίνητα και μοτό. Συγχρόνως σβήσανε τα φώτα από Πικέρμι μέχρι Ραφήνα και Ν. Μάκρη.

Οπως είπαν, το φως της “εκρήξεως” ήταν λευκό, πορτοκαλί και ροζ, δεν υπήρχε καθόλου θόρυβος και ξαφνικά έπεσε σκοτάδι.

Τι συνέβει;

Η περιοχη της Πεντέλης-Μαραθώνα έχει υπόγειες βάσεις των λεγόμενων “Γκρίζων”(αποστατικά όντα ύψους το πολύ ενός μέτρου) και άλλων κακών όντων εδώ και χιλιάδες χρόνια μέχρι και σήμερα. Αυτοί στην αρχαιότητα ονομαζόντουσαν “Βριλ”. Γι’αυτό η Πεντέλη στην αρχαιότητα ονομαζόταν Βριλίσσιον όρος, εξ’ού και η σημερινή συνοικία Βριλίσσια στους πρόποδες της.

Τι συνέβει:

Αποστάτες των υπογείων βάσεων Πεντέλης και πεδιάδας του Μαραθώνος, προσπάθησαν να ανοίξουν “πύλη” προς το διάστημα για να φύγουν από την Γη, γιατί γνωρίζουν ότι τελειώνουν.

Για να ανοιχθεί όμως Πύλη χρειάζεται μεγάλη ηλεκτρική ενέργεια.Έτσι την πήραν από την περιοχή Πικέρμι, Ραφήνας, Ν. Μάκρης. Γι’αυτό έγινε το στιγμιαίο black out.
Δυνάμεις όμως των Ολυμπίων που καιροφυλαχτούσαν τους κατέστρεψαν.

Η φωτό που αναρτώ είναι από παρόμοιο φαινόμενο που έχει γίνει σε περιοχή της Ευρώπης και μου την έστειλε φίλος από το fb, o οποίος με πληροφόρησε για το γεγονός το οποίο είδε μαζί με φίλους του στην περιοχή του Μαραθώνα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σημ. Όπως διαβάζουμε στα σχόλια της παραπάνω ανάρτησης του Υποστράτηγου ε.α.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ, η διακοπή ρεύματος ήταν στιγμιαία και όχι διαρκείας.