Η Σελήνη Έγειρε 90 Μοίρες και Είναι Έτοιμη να Ανοίξει;;; (video)

Η Σελήνη Έγειρε 90 Μοίρες και Είναι Έτοιμη να Ανοίξει;;;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Σελήνη, το γνωστό μας Φεγγάρι, είναι ένα ουράνιο σώμα που περιστρέφεται γύρω από την Γη και έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, τόσο ως προς την συμπεριφορά της και τον τρόπο που επηρεάζει την ζωή και το κλίμα στον πλανήτη μας, όσο και ως προς την προέλευσή της αλλά και τα διάφορα μυστήρια που αφορούν την ίδια αλλά και όσα κατά καιρούς εντοπίζονται στην επιφάνειά της.

Οι βασικές κινήσεις της Σελήνης είναι οι εξής: Γύρω από τη Γη αλλά και γύρω από τον άξονα της. Από εκεί και πέρα έχει μερικές ακόμα που ονομάζονται “Λικνίσεις της Σελήνης”. Κάποιες δεν είναι εύκολα παρατηρήσιμες, αλλά το αποτέλεσμα όλων των βασικών και των επιμέρους κινήσεών της, είναι ότι η Σελήνη καταφέρνει να μας δείχνει πάντοτε την ίδια πλευρά, το ένα ημισφαίριο ενώ η άλλη πλευρά παραμένει πάντοτε αθέατη, σαν να θέλει κάτι να μας κρύψει.

Κάπως έτσι δημιουργούνται, δικαίως ή αδίκως, διάφορες θεωρίες που οι επιστήμονες και οι σκεπτικιστές τις βλέπουν ως συνοωσιογραφικές, όταν ακόμα και οι ίδιοι δεν μπορούν εξηγήσουν ούτε την ακριβή προέλευσή της, ούτε καν πως γίνεται ο σεληνιακός δίσκος της να συμπίπτει με τον ηλιακό!

Όπως και να έχει, μία παράξενη διαπίστωση έρχεται από το MrMBB333 κανάλι του YouTube, σύμφωνα με την οποία η Σελήνη έχει “γείρει” κατά περίπου 90 μοίρες, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Αυτό το “μπατάρισμα” που δεν μοιάζει φυσιολογικό, ούτε στα πλαίσια των κινήσεων της Σελήνης -και εφόσον ισχύει- έχει γεννήσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας.

Ανάμεσά τους είναι και εκείνη που υποστηρίζει ότι έρχεται η ώρα κατά την οποία η Σελήνη ετοιμάζεται να “ανοίξει”. Αυτό σημαίνει πολλά πράγματα, αναλόγως με τις πεποιθήσεις του καθενός σχετικά με το Φεγγάρι.

Δηλαδή, στην περίπτωση που κάποιος θεωρεί ότι η Σελήνη, είναι ένα κούφιο ουράνιο σώμα, κατασκευασμένο από ανώτερους πολιτισμούς να λειτουργεί ως διαστημόπλοιο που επιτηρεί την Γη, τότε, το “μπατάρισμα” θα μπορούσε να σημαίνει πως έγινε μεγάλη συγκέντρωση άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων στην πίσω πλευρά ή κάπου στο εσωτερικό της, οπότε άλλαξε το “κέντρο βάρους” της. Κάποια στιγμή αυτά τα αντικείμενα θα βγουν και θα γίνουν ορατά, οπότε η Σελήνη θα έχει “ανοίξει” τις πύλες της.

Φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνετε, αυτά η επιστήμη και οι σκεπτικιστές δεν τα παραδέχονται. Επομένως, είναι στην κρίση του καθενός να αποφασίσει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εκείνο, όμως, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι, να παρατηρήσετε στο βίντεο, αυτό που έχει καταγράψει και ισχυρίζεται το κανάλι, ότι δηλαδή η Σελήνη έγειρε 90 μοίρες. Όσο για τα υπόλοιπα αλλά και για αυτό, αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Has the Moon REALLY tilted 90 degrees or is it our perspective from the Earth

diadrastika.com

AMP code