Τεράστιο Μητρικό Διαστημόπλοιο Εξαπολύει Μικρότερα Σκάφη Προς Κάθε Κατεύθυνση (video)

Τεράστιο Μητρικό Διαστημόπλοιο Εξαπολύει Μικρότερα Σκάφη Προς Κάθε Κατεύθυνση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρατηρηθεί πολλά περίεργα πράγματα στον Ήλιο. Πάρα πολλές διελεύσεις από άγνωστα αντικείμενα που πολλοί τα θεωρούν και πιστεύουν πως είναι UFOs.

Όταν οι απαντήσεις που δίνει η NASA σχετικά με αυτά -όταν δίνει- δεν φαίνεται να ικανοποιούν όλους αυτούς τους ανεξάρτητους ερευνητές που ασχολούνται με αυτού του είδους τα φαινόμενα, τότε δίνουν τις δικές τους ερμηνείες με βάση αυτά που βλέπουν και αντιλαμβάνονται.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δούμε πολλά άγνωστα αντικείμενα να διέρχονται και να περνούν μπροστά από τον Ήλιο. Ανάμεσά τους είναι και ένα φαινομενικά σπειρωειδές αντικείμενο που φαίνεται να προσπαθεί να αποφύγει μία ισχυρή ηλιακή καταιγίδα.

Ωστόσο το εντυπωσιακότερο όλων είναι στην συνέχεια, όταν ο χρήστης του καναλιού
UFOvni2012 από το YouTube σχεδιάζει την κατεύθυνση που έχουν διάφορα αντικείμενα. Αυτό που διαπιστώνεται είναι πως όλα έχουν προέλθει από ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο.

Τι βρίσκεται εκεί; Μία αστροπύλη από την οποία βγαίνουν άγνωστα σκάφη; Ένα τεράστιο μητρικό εξωγήινο διαστημόπλοιο που εξαπολύει προς κάθε κατεύθυνση μικρότερα διαστημικά σκάφη; Μπορεί να είναι κάτι άλλο; Θα μπορούσε να είναι μία έκρηξη;

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε περισσότερα και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

Huge “extraterrestrial object” has interacted with Sun to avoid a powerful “Solar Storm”…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com