Δομή στον πλανήτη Άρη που παραπέμπει σε φωλιά τερμιτών

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο πλανήτης Άρης έχει πολλές εκπλήξεις, οι οποίες κατά καιρούς έρχονται και φανερώνονται στα μάτια μας με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο, μέσα από τις εικόνες διαφόρων ρομποτικών μηχανημάτων που κατά καιρούς στέλνονται εκεί.

Ένα παράξενο, τέτοιο εύρημα έρχεται για μία ακόμα φορά να αναστατώσει την λογική μας και πιθανόν να υποδείξει αυτό που υποστηρίζουν διάφοροι συνωμοσιογράφοι αλλά και κάποιο. επιστήμονες.

Τι είναι, λοιπόν, αυτό το ψηλόλιγνο αντικείμενο με την φαρδιά βάση που στέκεται όρθιο στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη;

Σύμφωνα με το βίντεο από το κανάλι Paranormal Crucible του YouTube, πρόκειται για μία φωλιά τερμιτών, καθώς παρόμοιες υπάρχουν αρκετές στην γη, όπως σε Αφρική, Αυστραλία, Νότια Αμερική και γενικότερα απαντώνται σε μέρη και περιοχές με ζεστό και ξηρό κλίμα.

Μόνο που στην περίπτωση, εδώ, ενδεχομένως να πρόκειται για μία απολιθωμένη φωλιά. Μία ακόμα σύμπτωση που άνετα υπονοεί ότι κάποτε υπήρξε ζωή εκεί, με κλίμα πολύ παρόμοιο με αυτό στην Γη;

Φυσικά, θα μπορούσε να είναι απλά ένας ακόμα σχηματισμός ανάμεσα στα βράχια. Ωστόσο, ούτε την μία ούτε την άλλη εκδοχή, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει μόνο από μία φωτογραφία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Petrified Termite Mound Found On Mars?

diadrastika