Τι Είδε Πίσω από τη Σελήνη Αποκαλύπτει Πρώην Σύμβουλος της NASA

Τι Είδε Πίσω από τη Σελήνη Αποκαλύπτει Πρώην Σύμβουλος της NASA

Ένας σύμβουλος της NASA και της NSA έδωσε μια σειρά από απίστευτες καταθέσεις, εδώ και ένα χρόνο περίπου, οι οποίες δεν έχουν δει το φώς της δημοσιότητας.

Κατά τα τελευταία 12 χρόνια, ο Δρ Έρικ Norton, ήταν εξωτερικός σύμβουλος για τη NASA και την NSA, και υπεύθυνος για τον εντοπισμό απειλών του διαστήματος, όπως αστεροειδείς και κομήτες.

Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2012, αναγνώρισε κάτι σοβαρό. Παρατήρησε έναν τεράστιο αστρο-στόλο να κατευθύνεται στη Γη Στις 22 Ιανουαρίου, είχε προσκληθεί στο Παρατηρητήριο MacDonald, που βρίσκεται κοντά στο Fort Davis στο Τέξας.

“Είδα, τρία τεραστίων διαστημικών διαστάσεων, αστρόπλοια να βρίσκονται σε ευθεία γραμμή σχηματισμού προς τη Γη”.

Μετά απο παρατήρηση τριών μηνών, ο Norton παρατήρησε ότι κινούνται απίστευτα γρήγορα, περνώντας εκατομμύρια χιλιόμετρα μόλις σε δύο μήνες. Τα δεδομένα που συλλέγονται με τη χρήση φασματοσκόπιου έδειξαν ότι αυτά τα αντικείμενα ήταν φτιαγμένα από υλικά που δεν υπάρχουν στη Γη. Η θεωρία προκάλεσε σοβαρές ανησυχίες των μελών της ερευνητικής ομάδας.

Επιπλέον, υπέρυθρες εικόνες φάσματος έδειξαν ότι τα κοσμικά σωματίδια εκτρέπονται από κάποιο ενεργειακό πεδίο παρόμοιο με το μαγνητικό πεδίο της Γης. Καθώς η ομάδα των ΑΤΙΑ ταξίδευε στο Ηλιακό σύστημα, τα τηλεσκόπια έδιναν όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα.

“Αυτά τα διαστημόπλοια είναι τεράστια τρισδιάστατα, σε σχήμα “Λ”. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, ο Άρης ήταν πολύ πίσω από το στόλο οπότε ήταν λογικό να σκεφτούμε ότι πλησίασαν τον πλανήτη μας.” Ωστόσο, ξαφνικά εξαφανίστηκαν, αφήνοντας το Norton με την πεποίθηση ότι είχαν μετατραπεί σε κάποια κατάσταση αορατότητας.

Σχόλιο diadrastika: Δείτε και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί και λάβετε υπόψιν σας ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις του ellinikahoaxes.gr, ο Έρικ Νόρτον είναι ένα ανύπαρκτο πρόσωπο, κατά συνέπεια και η ιστορία του. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Huge UFO fleet is behind the Moon – intentions unknown

briefingnews.gr