Τι Συμβαίνει με το Μυστηριώδες Κυκλικό Αντικείμενο στο Βυθό του Θερμαϊκού (video)

[16/09/2018 - 09:46]

Τι Συμβαίνει με το Μυστηριώδες Κυκλικό Αντικείμενο στο Βυθό του Θερμαϊκού

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι Συμβαίνει με το μυστηριώδες κυκλικό αντικείμενο στο Βυθό του Θερμαϊκού; Εντοπίστηκε στο Google Earth από την “Ομάδα Ορφέας” και μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα έγινε viral παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης:
Εντοπίστηκε Υποβρύχιο ΑΤΙΑ στον Βυθό του Θερμαϊκού Ανοιχτά της Νέας Μηχανιώνας (εικόνες)

Εκατοντάδες sites και κανάλια στο YouTube, τόσο εγχώρια όσο και του εξωτερικού, ανέδειξαν το παράξενο στρογγυλό αντικείμενο που βρίσκεται σε μικρό σχετικά βάθος και σε μικρή σχετικά απόσταση από την ακτή.

Υπάρχουν διάφορες απόψεις και εκτιμήσεις σχετικά με αυτό. Οι δύο πιο σημαντικές είναι ότι πρόκειται για ένα φυσικό θαλάσσιο φυσικό φαινόμενο ή ότι έχει να κάνει με ένα Υποβρύχιο Αντικείμενο Αγνώστης Ταυτότητας.

Διαβάστε επίσης:
Γιατί Κρύβουν την Πραγματική Ταυτότητα του Αντικειμένου στον Θερμαϊκό; (video)

Για το συγκεκριμένο αντικείμενο έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να το εξηγήσουν, αλλά έχει σημασία να δούμε τι λένε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές από την “Ομάδα Ορφέας” στην εκπομπή “Κώδικας Μυστηρίων” του Βασίλη Μπαντίδη. Αλλά, όπως θα διαπιστώσετε, δεν μένουν μόνο σε αυτό το θέμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κώδικας Μυστηρίων (13-09-2018):Το …”USO” του Θερμαικού!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ