Του Είπαν να Φτιάξει ΑΥΤΟ γιατί ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Του Είπαν να Φτιάξει ΑΥΤΟ γιατί ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία παράξενη είδηση έρχεται στο φως και αρχίζει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και, μάλιστα, όχι μόνο από αμφιλεγόμενους ιστότοπους, όπως τους χαρακτηρίζουν οι σκεπτικιστές, αλλά και από έγκριτους και έγκυρους των “μεγάλων” ΜΜΕ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Βρετανική Express.co.uk ένας Ελβετός έφτιαξε κάτι σαν διάδρομο προσγείωσης για εξωγήινους επισκέπτες. Δημιουργός του παράδοξου αυτού έργου είναι ο κ. Werner  Jaisli που το κατασκεύασε στην έρημο της Αργεντινής λίγο έξω από την μικρή πόλη Cachi της επαρχίας Salta.

Είναι φτιαγμένο  έτσι ώστε να φαίνεται από τον ουρανό, οπότε να είναι εύκολο να το δει το κάθε ΑΤΙΑ που πιλοτάρεται από εξωγήινους τα οποία βρίσκονται ήδη κοντά στη Γη.

Το πεδίο προσγείωσης είναι μια συλλογή λευκών και καφέ βράχων τοποθετημένων σε σχήμα «ovniport» – ένας συμβολισμός που αντιστοιχεί σε ένα αστέρι που οι θεωρητικοί συνωμοσιογράφοι έχουν συνδέσει με την εξωγήινη δραστηριότητα.

Του Είπαν να Φτιάξει ΑΥΤΟ γιατί ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Το παράξενο μνημείο προσελκύει εκατοντάδες επισκέπτες το χρόνο και ο κ. Jaisli αποφάσισε να το κατασκευάσει όταν, όπως ισχυρίζεται, έλαβε ένα «τηλεπαθητικό μήνυμα» από εξωγήινους στο οποίο του είπαν ότι χρειάζονται χώρο για την προσγείωσή τους όταν θα φτάσουν στον πλανήτη μας.

Είπε ο κ. Jaisli στην εφημερίδα El Tribuno της Αργεντινής:

«Ήμουν στη Fuerte Alto με τον γείτονά μου Luis. Ήταν μεσάνυχτα στις 24 Νοεμβρίου 2008.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

“Είναι η νύχτα των UFO”, είπα στον Luis. Και η φράση μου δεν πρόλαβε να τελειώσει, όταν δύο φωτεινά αντικείμενα προχώρησαν περίπου 200 μέτρα πάνω από τον ποταμό Calchaquí.

Ήταν στερεά, κυκλικά και είχαν γυαλισμένο μέταλλο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά διανοητικά τους ζήτησα να έρθουν πιο κοντά. Και το έκαναν!

Στάθηκαν περίπου 100 μέτρα πάνω από τα κεφάλια μας και προβλήθηκαν σε μας μέσα από μία δέσμη φωτός που μας έκανε να βλέπουμε τη δική τους φωτεινότητα.

Το αστείο είναι ότι όλο αυτό δεν επηρέασε καθόλου το όραμά μας. Τότε, κάτι άρχισε να φουσκώνει μέσα από τον μυαλό μου: ήταν μια παραγγελία τους.

Μου ζήτησαν τηλεπαθητικά να χτίσω το αεροδρόμιο».

Μετά τη υποτιθέμενη παραλαβή του μηνύματος το 2008, όπως ισχυρίζεται, ο κ. Jaisli άρχισε αμέσως την κατασκευή το 36άκτινου αστεριού το οποίο έχει διάμετρο 48 μέτρων.

Άραγε, αν υποθέσουμε ότι το τηλεπαθητικό μήνυμα είναι αληθινό και όχι φαντασίωση του κ. Jaisli, οι εξωγήινοι εννοούσαν ότι χρειάζονται το συγκεκριμένο χώρο ή έναν οποιοδήποτε στον πλανήτη; Όπως και να έχει, εάν και εφόσον, δεχτούμε την αυθετικότητά του, η ουσία του μηνύματος είναι ότι “έρχονται”… Τώρα, το ποιοί είναι και πότε καταφθάνουν θα φανεί το επόμενο διάστημα.

diadrastika.com