Αγγελικά Όντα Επιστρέφουν Μαζικά στον Πλανήτη

Αγγελικά Όντα Επιστρέφουν Μαζικά στον Πλανήτη

Εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους

Η απομάκρυνση της κβαντικής σφαίρας Dyson γύρω από το ηλιακό σύστημα επιταχύνει τις ενέργειες της Ανάληψης που καταφθάνουν στον πλανήτη και που θα τον οδηγήσουν στην Χρυσή Εποχή.

Για πρώτη φορά από την εισβολή των “Αρχόντων” το 1996, τα αγγελικά όντα επιστρέφουν μαζικά στο αστρικό και το αιθερικό επίπεδο κοντά στην επιφάνεια του πλανήτη.

Εάν συνδεθείτε μαζί τους στους διαλογισμούς σας θα υποστηρίζατε το θετικό ενεργειακό πλέγμα της Νέας Ατλαντίδας.

Οι νέες αυτές γαλαξιακές ενέργειες ενεργοποιούν πολλά αρχέτυπα της θεάς, με πρώτο αυτό της Αστραίας (Ελληνίδα θεά της Δικαιοσύνης), η οποία θα φέρει τη Νέα Αναγέννηση και την ανανέωση του υψηλού πολιτισμού.

Το δεύτερο αρχέτυπο της θεάς που ενεργοποιείται είναι το αρχέτυπο της Abundantia (Ρωμαϊκή θεά της αφθονίας) η οποία θα φέρει πνευματική και φυσική αφθονία στον πληθυσμό της επιφάνειας του πλανήτη.

Τόσο η Αστραία όσο και η Abundantia, είναι ανυψωμένα όντα που μεταδίδουν ισχυρές θεραπευτικές γαλαξιακές ενέργειες στην επιφάνεια του πλανήτη. Η Abundantia βοηθά τον Saint Germain στο έργο του για την οικονομική αποκατάσταση.

Η αυξημένη ροή νέων γαλαξιακών ενεργειών αναπόφευκτα ενεργοποιεί τις μετατοπίσεις των τεκτονικών πλακών.

Τα σκάφη της Γαλαξιακής Διοίκησης παρακολουθούν συνεχώς και σταθεροποιούν τις τεκτονικές πλάκες ομαλοποιώντας τις γεωλογικές ανακατατάξεις και τους σεισμούς

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι νέες αυτές γαλαξιακές ενέργειες εκτονώνουν την πρωτογενή ανωμαλία γύρω από την επιφάνεια του πλανήτη. Καμιά λεπτομέρεια της διαδικασίας αυτής δεν μπορεί να αποκαλυφθεί σε αυτό το σημείο, καθότι εκτίθενται τα βαθύτερα σκοτεινά μυστικά της Cabal.

Ένα αξιόπιστο άρθρο με πολύ ακριβή επισκόπηση των δικτύων παιδικής κακοποίησης από μέλη της Cabal επανεμφανίστηκε ύστερα από πολλά χρόνια.

Εκτίθεται επίσης η χρήση από την Cabal κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων.

Πολλές χώρες εντείνουν τις προετοιμασίες τους για την οικονομική αποκατάσταση.

Αναρτήθηκε από τον Cobra – 29 Οκτωβρίου 2018
Πηγή: 2012portal μέσω Nicos Kastanias