Αγριεμένος βγήκε ο Ποσειδώνας στη Στεριά

Αγριεμένος βγήκε ο Ποσειδώνας στη Στεριά

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία καταπληκτική φωτογραφία σε θαλάσσια περιοχή του Καναδά, αποθανάτισε ένα γιγαντιαίο πρόσωπο σχηματισμένο από αφρισμένα νερά και κύματα, το οποίο έμοιαζε να ξεπροβάλει μέσα από την θάλασσα, έτοιμο να υψωθεί μαζί με το υπόλοιπο γιγάντιο σώμα του από τα παγωμένα νερά. Το μόνο που του έλειπε ήταν η τρίαινα.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, αυτή είναι μία εκπληκτική φωτογραφία του Trevor Pottelberg στην οποία αποτύπωσε την κατάλληλη στιγμή ένα πρόσωπο να εμφανίζεται στα κύματα του Port Stanley στο Οντάριο του Καναδά.

Ο 42χρονος, από το Brownsville του Οντάριο, δήλωσε ότι πήρε επτά καρέ ανά δευτερόλεπτο για να συλλάβει τη μοναδική εικόνα την οποία ονόμασε «Time Father», δηλαδή «Πατέρας Χρόνος», αλλά εμείς θεωρούμε πως θα ταίριαζε καλύτερα ένας τίτλος που να περιέχει τον θεό Ποσειδώνα μέσα της, όπως για παράδειγμα “Αγριεμένος βγήκε ο Ποσειδώνας στη Στεριά”

Ο Pottelberg τράβηξε αρκετές φωτογραφίες, εκείνη την ημέρα και για την συγκεκριμένη είχε επτά καρέ στο διάστημα ενός δευτερολέπτου. Μόνο όταν επέστρεψε στο σπίτι του παρατήρησε ένα “πρόσωπο” πως είχε σχηματιστεί στο τέταρτο πλαίσιο της ακολουθίας των 7 καρέ.

Μία εικόνα η οποία, όπως είπε, θυμίζει αδέξια ένα πρόσωπο που ανεβαίνει από τα σκοτεινά βάθη και μας υπενθυμίζει ότι ο χρόνος μας εδώ είναι περιορισμένος και δεν μπορούμε να αποφύγουμε το αναπόφευκτο!.

Αυτό άλλωστε ήταν η έμπνευση να ονομάσει το συγκεκριμένο καρέ «Time Father»

Πλέον, η φωτογραφία αυτή είναι μία από τις πιο αγαπημένες του, στη θάλασσα και τα κύματα.

diadrastika.com

loading...