Οι 4 Πιο Ανατριχιαστικοί Ήχοι που Ακούστηκαν σε Παιδικά Δωμάτια από Baby Monitors (video)

[22/10/2018 - 14:01]

Οι 4 Πιο Ανατριχιαστικοί Ήχοι που Ακούστηκαν σε Παιδικά Δωμάτια από Baby Monitors

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όταν τελειώνει η μέρα και έρχεται η νύχτα και είμαστε κουρασμένοι, πηγαίνουμε για ύπνο. Εμείς κοιμόμαστε αλλά φαίνεται πως κάποια άλλα «πράγματα» μένουν ξύπνια, ειδικά μέσα σε δωμάτια όπου κοιμούνται μικρά παιδιά ή μωρά.

Στο βίντεο που ακολουθεί από το ελληνικό κανάλι Gloomy Gentlemen του YouTube, θα ακούσουμε μερικούς πολύ περίεργους θορύβους που «πιάστηκαν» από baby monitors, δηλαδή κάτι σαν μικρούς ασυρμάτους που ενεργοποιούνται όταν υπάρξει κάποιος θόρυβος και τα χρησιμοποιούν οι γονείς για να ακούνε αν κλαίει το μωρό ή αν μπορεί να χρειάζεται κάτι.

Κι όμως, σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως «έπιασαν» ήχους που -ναι μεν-προέρχονταν από το παιδικό δωμάτιο, αλλά ταυτόχρονα… πέρα από αυτό…

Όπως, θα ακούσετε και εσείς, είναι αρκετά απόκοσμοι και ανατριχιαστικοί. Άραγε, αυτά τα μηχανήματα «έπιαναν» κάτι από το υπερπέραν; Κάτι από έναν «άυλο κόσμο;» Από μία άλλη διάσταση;

Ίσως, ορισμένοι εξωτερικοί παράγοντες, όπως κάποια κύματα ή συχνότητες να δημιουργούσαν κάποια παράσιτα στα μηχανήματα, αλλά δεν μπορούν να εξηγηθούν όλες οι περιπτώσεις με αυτό το σκεπτικό.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί και αφήστε μας την γνώμη σας, στα σχόλια παρακάτω, για το πιστεύετε ότι μπορεί να συμβαίνει:

4 πιο ανατριχιαστικοί ήχοι που ακούστηκαν απο Baby Monitors.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ