Άνοιξε μία Πύλη και Κατάπιε Ολόκληρο Αεροπλάνο (video)

[08/10/2018 - 09:28]

Άνοιξε μία Πύλη και Κατάπιε Ολόκληρο Αεροπλάνο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτό, είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί, ούτε έχει τύχει να ακούσουμε κάτι παρόμοιο. Το αεροπλάνο που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, δεν χάνεται μέσα στα σύννεφα.

Εξαφανίζεται, κυριολεκτικά από τα μάτια μάτια μας, σαν να άνοιξε μία Πύλη και να το Κατάπιε. Όταν συνέβη το περιστατικό φάνηκε σαν δημιουργήθηκε κάποιο είδος καπνού που τεντώθηκε αστραπιαία και εξαφανίστηκε.

Τι ακριβώς συνέβη; Ήταν γεμάτο επιβάτες; Αποτελούσε το αεροπλάνο μέρος ενός πειράματος που το κατέστησε αόρατο; Ήταν ένα αεροπλάνο φάντασμα; Άνοιξε πραγματικά μία Πύλη και χώθηκε μέσα της; Πέρασε πίσω από κάτι που δεν διακρίνεται με γυμνό μάτι; Είναι απλά μία φάρσα;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις για το περιστατικό που συνέβη 7/10/18:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

What the hell?? Airplane vanishes into a puff of smoke into thin air (Disclose Screen)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ