Ατρόμητος Πιτσιρικάς Παίζει με Φίδια. Γεννήθηκε ο Νέος «Ηρακλής» (video)

[21/10/2018 - 11:31]

Ατρόμητος Πιτσιρικάς Παίζει με Φίδια

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας τεράστιος σωρός από φίδια βρίσκεται σε μία γωνιά και ένα μικρό αγόρι έρχεται και, χωρίς φόβο, διαλέγει ένα και το παίρνει στα χέρια του.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, ο μικρός ατρόμητος πιτσιρικάς, παρόλο που δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα, αλλά ωστόσο μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει, παίζει με τα φίδια και, ίσως, να είναι σε θέση και να παλέψει μαζί τους.

Οι γονείς του φαίνεται να ενθαρρύνουν το αγόρι στο παιχνίδι του με τα ερπετά και δεν φαίνεται να ανησυχούν ότι το μικρό παιδί τους μπορεί να δεχτεί κάποιου είδους επίθεση από αυτά.

Το περιστατικό, πιθανότατα έχει βιντεοσκοπηθεί στην Κίνα, όπου η οικογένειά του φαίνεται να συντηρεί ένα αγρόκτημα αναπαραγωγής φιδιών, αν και δεν είναι σαφές ποια είδη βρίσκονται μέσα στο πλάνο.

Άραγε, ο μικρός ατρόμητος νεαρός θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν νέο “Ηρακλή” στο μέλλον;

Παρακολουθείστε τον τολμηρό πιτσιρικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Brave Toddler Wrestles Giant Snakes in Writhing Pit of Reptiles

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ