Του Κόπηκε η Ανάσα με ΑΥΤΟ που Έκανε η Λευκή Σφαίρα Φωτός (video)

[09/10/2018 - 15:47]

Του Κόπηκε η Ανάσα με ΑΥΤΟ που Έκανε η Λευκή Σφαίρα Φωτός

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο ολόκληρο, αλλά αυτό στην Χιλή πιστεύεται ότι δεν το έχει ζήσει άλλος άνθρωπος. Ή, τουλάχιστον, δεν είχε την ευκαιρία να το καταγράψει με το κινητό του.

Περιστασιακά, στη Χιλή εμφανίζονται παράξενα αντικείμενα που υποτίθεται ότι συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, αλλά τα διάφορα UFO ή Orbs (ενεργειακές φωτόσφαιρες ή οντότητες) φαίνεται ότι προτιμούν να εμφανίζονται πρώτα στις χώρες της Νότιας Αμερικής.

Αυτό που συνέβη στην πόλη Coquimbo στις 23 Σεπτέμβρη 2018 στις 12:35 έχει ήδη γίνει viral σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Η Coquimbo είναι μια πόλη με λιμάνι στην επαρχία Elqui, που βρίσκεται κατά μήκος της Panamericana, στην Χιλή.

Το βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια παρακάτω, μας δείχνει ένα φωτεινό λευκό και λαμπερό αντικείμενο να πετά, ή μάλλον για την ακρίβεια να αιωρείται στην Coquimbo, και το οποίο ανέβασε ο Agustín Lepe στο κανάλι του, στο YouTube.

Οι σκεπτικιστές αμφιβάλλουν για το περιστατικό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να ισχυριστούν πως πρόκειται για κάποιος είδος αντανάκλασης, από κάποιο φως ή από κάποιο κινητό, όμως, σίγουρα κάτι θα βρουν να πουν.

Εξετάζοντας πιο προσεκτικά τις τρεις ακολουθίες που δημοσιεύει ο Agustín Lepe, μπορεί κανείς να δει πώς ο μάρτυρας παρατηρεί το μυστήριο φως που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση (στον ουρανό) από το σημείο παρατήρησης. Ακόμα και άλλοι άνθρωποι που κοιτάζουν έξω από το παράθυρο παρατηρούν το ίδιο φαινόμενο.

Όταν ο μάρτυρας καταγράφει, βρίσκεται αρχικά στο πρώτο παράθυρο και το αντικείμενο φωτός είναι περίπου 500-600 μέτρα από το σημείο παρατήρησης. Εμφανίζεται στατικό στον αέρα και δεν μετακινείται ούτε στην οθόνη μαζί με την κίνηση του ατόμου κατά την εγγραφή, καθώς πηγαίνει από παράθυρο σε παράθυρο.

Ξαφνικά, αυτό που συνέβη του έκοψε τα ύπατα, καθώς είδε την σφαίρα φωτός  να πλησιάζει λίγα μέτρα μόλις από το παράθυρο μπροστά του, σαν να τον είχε δει που το πρόσεξε, σαν να προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του.

Το γεγονός ότι η λευκή σφαίρα ήρθε και στάθηκε εμπρός του είναι αρκετό για να αποκλείσει κάθε είδους πιθανή αντανάκλαση.

Προφανώς, αυτό το Orb, όπως είναι η συνηθισμένη ορολογία του, αυτή η λευκή φωτεινή σφαίρα προσπαθούσε να αλληλεπιδράσει με τον παρατηρητή και αυτό είναι εμφανές ιδιαίτερα στο πρώτο βίντεο, όταν ο χειριστής με το κινητό του κινείται από το ένα παράθυρο στο άλλο.

Ίσως, είναι η πρώτη καταγραφή τέτοιου είδους στενής επαφής με άνθρωπο που ενδεχομένως να αποδεικνύει πως το επίμαχο αντικείμενο της παρατήρησης, το Orb, να διαθέτει νοημοσύνη.

Παρακολουθείστε τα βίντεο για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη ιδέα των παραπάνω περιγραφών:

Asombroso FooFighter Ovni en Cruz del Tercer Milenio, Coquimbo – Awesome #FooFighter UFO Coquimbo

Asombroso FooFighter Ovni en Cruz del Tercer Milenio, Coquimbo – Parte 2 – UFO Coquimbo

Asombroso FooFighter Ovni en Cruz del Tercer Milenio, Coquimbo – Parte 3

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ