Χάθηκε στους Διαδρόμους Νοσοκομείου. ΞΑΦΝΙΚΑ μία Ανατριχιαστική Φωνή της Έκοψε το Αίμα

Χάθηκε στους Διαδρόμους Νοσοκομείου. ΞΑΦΝΙΚΑ μία Ανατριχιαστική Φωνή της Έκοψε το Αίμα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία μαμά με την μικρή κόρη της είχαν επισκεφτεί ένα νοσοκομείο και χάθηκαν στους διαδρόμους της. Τότε, Άκουσε μία ανατριχιαστική φωνή από το υπερπέραν…

Όπως αναφέρει η dailystar.co.uk, η Katherine Lawrence ήταν με την κόρη της, δύο ετών, στο νοσοκομείο Royal Devon and Exeter, όταν συνειδητοποίησε ότι έκανε “επαφή” με ένα φάντασμα – ή ίσως κάτι ακόμη χειρότερο.

Η 40χρονη, εκεί που πήγαινε διαπίστωσε ότι χάθηκε. Βρέθηκε να βαδίζει φοβισμένη ανάμεσα σε παλιούς, τρομακτικούς διαδρόμους και έβγαλε το κινητό της – μία ασυναίσθητη κίνηση που, πλέον, κάνει πολύς κόσμος – και άρχισε να καταγράφει.

“Μπήκαμε σε λάθος είσοδο και χαθήκαμε σε εντελώς σκοτεινούς διαδρόμους”, ανέφερε αργότερα στην thesun.co.uk.

Ήταν εντελώς μόνοι και τα πάντα ήταν ήσυχα, σαν σε νεκροταφείο όταν ξαφνικά, αυτό που έζησε ήταν μια τρομακτική εμπειρία καθώς άκουσε και κατέγραψε μία «δαιμονική φωνή» που της πάγωσε το αίμα.

Η Katherine μοιράστηκε το βίντεο στο προφίλ της στο Facebook, όπου προκάλεσε μεγάλη ανησυχία.

Τα σχόλια ήταν πάρα πολλά. Σε πολλούς κόπηκε το αίμα ενώ άλλοι άκουσαν μία ανθρώπινη φωνή να μιλάει αγγλικά.

Το επίσης, παράδοξο είναι ότι στο βάθος του διαδρόμου φαίνονται δύο σκοτεινές ανθρωποειδείς φιγούρες να μπαίνουν σε κάποιο δωμάτιο ή σε κάποιο άλλο διάδρομο. Ήταν άνθρωποι ή κάτι άλλο; Από που προήλθε η μυστηριώδης φωνή;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να ακούσετε στα πρώτα έξι δευτερόλεπτα, την ανατριχιαστική φωνή του δαίμονα να λέει κάτι και γύρω στα 26 να ακούγονται κάποια λόγια ακόμα:

Creepy Demon Voice Recorded In Devon Hospital

diadrastika.com

loading...