Χρονοταξιδιώτης Εξαφανίζεται Μπροστά σε Κάμερα Ασφαλείας (video)

[25/10/2018 - 08:40]

Χρονοταξιδιώτης Εξαφανίζεται Μπροστά σε Κάμερα Ασφαλείας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το ζήτημα για το αν γίνονται ταξίδια μέσα στο χρόνο και αν υπάρχουν χρονοταξιδιώτες, είναι μεγάλο και συνήθως αποτελεί θέμα ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχουν αρκετοί που ισχυρίζονται ότι ταξίδεψαν στο μέλλον ή στο παρελθόν και φέρνουν από εκεί φωτογραφίες ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Κάποιοι άλλοι, όλως τυχαίως έγιναν μάρτυρες μίας ξαφνικής εμφάνισης ή εξαφάνισης ενός ανθρώπου μπροστά στα μάτια τους. Οι μάρτυρες αυτοί δεν είναι πάντα αξιόπιστοι, ωστόσο κάποιοι έχουν καταφέρει να βιντεοσκοπήσουν τέτοια περιστατικά, συνήθως μέσα από κάμερες ασφαλείας.

Αυτό ακριβώς υποτίθεται ότι έχει συμβεί στο βίντεο που ακολουθεί, όπου ένας άνθρωπος με κουκούλα εμφανίζεται να ψάχνει κάτι και όταν το βρίσκει, εκείνο βγάζει λάμψεις και ο τύπος εξαφανίζεται. Τι συνέβη;

Άραγε, αυτό το απίστευτο βίντεο από το ApexTV κανάλι του YouTube, δείχνει μια πραγματική τηλεμεταφορά ή κάτι παρόμοιο;

Πάντως τα περισσότερα σχόλια από τον κόσμο που είδαν το βίντεο, είναι αρνητικά και πιστεύεται ότι το βίντεο είναι φτιαχτό και, μάλιστα, όχι ιδιαίτερα καλής ποιότητας.

Παρακολουθείστε το και εσείς. Τι νομίζετε ότι συμβαίνει;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Time Traveler Caught on Tape (Real Teleportation?)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ