Διείσδυση Άλλων Διαστάσεων στο Δικό μας Γήινο Πεδίο. Ένα Καλά Κρυμμένο Μυστικό (video)

[30/10/2018 - 09:58]

Διείσδυση Άλλων Διαστάσεων στο Δικό μας Γήινο Πεδίο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν μονοδιάστατοι πολιτισμοί με νοήμονα; Ενδεχομένως να υπάρχουν νοήμονες πολιτισμοί που ζουν σε δύο διαστάσεις. Με βεβαιότητα, όμως, υπάρχουν εκείνοι των τριών διαστάσεων αφού, ανάμεσα σε πιθανότατα πάρα πολλούς άλλους, υφίσταται, ζει και επιβιώνει ο δικό μας, ο ανθρώπινος.

Άραγε, υπάρχουν άλλες διαστάσεις; Και αν “ναι” μπορεί να υπάρχουν και εκεί νοήμονα όντα και πολιτισμοί; Αν και δεν είναι εύκολο να συλλάβουμε τέτοιες έννοιες, σύμφωνα με μαθηματικούς και φυσικούς όρους, ο χώρος μπορεί να διπλώνει, να ξεδιπλώνει και να αναδιπλώνει και κάπου εκεί μέσα σε αυτές τι πιθανές πτυχές του χωροχρόνου, χάνουμε τον έλεγχο.

Τι μπορεί να γίνεται, τώρα, με τα όντα που ζουν σε κάποιες από αυτές τις διαστάσεις; Μπορούν να μεταβούν από την μία στην άλλη; Από την μεγαλύτερη στην μικρότερη και το αντίθετο; Μπορούν να διεισδύσουν στην δική μας και ειδικότερα στο γήινο πεδίο;

Και, άραγε, έχουν οι διαστάσεις αυτές, συνείδηση; Μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα σαν μοναδικές νοήμονες οντότητες; Είναι πιθανόν να περνούν από την μία διάσταση στην άλλη, όπως θα πηγαίναμε εμείς από το ένα δωμάτιο στο άλλο;

Η Linda Moulton Howe είναι παλαίμαχη δημοσιογράφος και συγγραφέας, που κάνει έρευνες πάνω από 40 χρόνια. Όπως αναφέρει η vasoula2908 από το ομώνυμο κανάλι στο YouTube, προσωπικά τρέφει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό γι’αυτήν.

Στο βίντεο που ακολουθεί με έτοιμους ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους σε μετάφραση vasoula2908, δίνει μια άλλη, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα οπτική γωνία που, πιθανότατα, λίγοι από μας έχουμε σκεφτεί.

Διαβάστε επίσης: 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ: Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ (Δανέζης – Θεοδοσίου – video)

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έχει παρθεί από την ομιλία της που οι ενδιαφερόμενοι
θα βρουν εδώ. CREDITS: @UAMN TV

Όπως αντιλαμβάνεστε, μέσα σε ένα εξάλεπτο απόσπασμα, πιθανόν να μην σας λυθούν όλες οι απορίες, αλλά σίγουρα θα σας βάλει σε μία διαδικασία να αναπτύξετε κάποιες σκέψεις που θα σας προβληματίσουν και θα σας οδηγήσουν σε κάποια συμπεράσματα.

Παρακολουθείστε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο:

Linda Moulton Howe: Διείσδυση άλλων διαστάσεων στο γήινο πεδίο

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ