Διείσδυση Άλλων Διαστάσεων στο Δικό μας Γήινο Πεδίο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν μονοδιάστατοι πολιτισμοί με νοήμονα; Ενδεχομένως να υπάρχουν νοήμονες πολιτισμοί που ζουν σε δύο διαστάσεις. Με βεβαιότητα, όμως, υπάρχουν εκείνοι των τριών διαστάσεων αφού, ανάμεσα σε πιθανότατα πάρα πολλούς άλλους, υφίσταται, ζει και επιβιώνει ο δικό μας, ο ανθρώπινος.

Άραγε, υπάρχουν άλλες διαστάσεις; Και αν “ναι” μπορεί να υπάρχουν και εκεί νοήμονα όντα και πολιτισμοί; Αν και δεν είναι εύκολο να συλλάβουμε τέτοιες έννοιες, σύμφωνα με μαθηματικούς και φυσικούς όρους, ο χώρος μπορεί να διπλώνει, να ξεδιπλώνει και να αναδιπλώνει και κάπου εκεί μέσα σε αυτές τι πιθανές πτυχές του χωροχρόνου, χάνουμε τον έλεγχο.

Τι μπορεί να γίνεται, τώρα, με τα όντα που ζουν σε κάποιες από αυτές τις διαστάσεις; Μπορούν να μεταβούν από την μία στην άλλη; Από την μεγαλύτερη στην μικρότερη και το αντίθετο; Μπορούν να διεισδύσουν στην δική μας και ειδικότερα στο γήινο πεδίο;

Και, άραγε, έχουν οι διαστάσεις αυτές, συνείδηση; Μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα σαν μοναδικές νοήμονες οντότητες; Είναι πιθανόν να περνούν από την μία διάσταση στην άλλη, όπως θα πηγαίναμε εμείς από το ένα δωμάτιο στο άλλο;

Η Linda Moulton Howe είναι παλαίμαχη δημοσιογράφος και συγγραφέας, που κάνει έρευνες πάνω από 40 χρόνια. Όπως αναφέρει η vasoula2908 από το ομώνυμο κανάλι στο YouTube, προσωπικά τρέφει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό γι’αυτήν.

Στο βίντεο που ακολουθεί με έτοιμους ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους σε μετάφραση vasoula2908, δίνει μια άλλη, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα οπτική γωνία που, πιθανότατα, λίγοι από μας έχουμε σκεφτεί.

Διαβάστε επίσης: 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ: Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ (Δανέζης – Θεοδοσίου – video)

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έχει παρθεί από την ομιλία της που οι ενδιαφερόμενοι
θα βρουν εδώ. CREDITS: @UAMN TV

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όπως αντιλαμβάνεστε, μέσα σε ένα εξάλεπτο απόσπασμα, πιθανόν να μην σας λυθούν όλες οι απορίες, αλλά σίγουρα θα σας βάλει σε μία διαδικασία να αναπτύξετε κάποιες σκέψεις που θα σας προβληματίσουν και θα σας οδηγήσουν σε κάποια συμπεράσματα.

Παρακολουθείστε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο:

Linda Moulton Howe: Διείσδυση άλλων διαστάσεων στο γήινο πεδίο

diadrastika.com