Τι Είναι Αυτό που Έσβησαν από τον Χάρτη της Ανταρκτικής; (video)

[22/10/2018 - 08:03]

Τι Είναι Αυτό που Έσβησαν από τον Χάρτη της Ανταρκτικής;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία ακόμα παράξενη δομή εμφανίστηκε στους χάρτες του Google Earth, που απεικονίζουν την περιοχή Queen Maud στην Ανταρκτική.

Από την οπτική γωνία που το βλέπουμε μοιάζει με μία μεγάλου μήκους γέφυρα, ή ένα φαρδύ μονοπάτι. Θα μπορούσε επίσης να είναι και η σκιά από κάτι πολύ ψηλό, όπως ένας πύργος ή μία πολύ ψηλή κεραία.

Αλλά δεν είναι το μόνο περίεργο, καθώς το επίμαχο αντικείμενο βρίσκεται σε κάτι που εσκεμμένα έχει διαγραφεί και χρωματιστεί με λευκό χρώμα πάνω στα χιόνια.

Ακόμα και αν η “γέφυρα” είναι της φαντασίας μας, το άσπρο σημάδι άνετα υπονοεί πως από κάτω υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να μάθουμε.

Παρακολουθείστε το βίντεο όπου δίνονται και οι συντεταγμένες, για δείτε τις δύο περιοχές που αναφέραμε:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Antarctica: Another Strange Structure Spotted in Queen Maud Land by Google Earth

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ