Ετοιμάζουν Κατακλυσμό για να Προλάβουν τη Μαζική Αφύπνιση της Ανθρωπότητας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αν και στην καταγεγραμμένη ιστορία μας δεν υπάρχουν κατακλυσμοί, ούτε και εμείς έχουμε ζήσει τέτοια φαινόμενα, πάρα πολλές αρχαίες παραδόσεις αναφέρονται σε τεράστιες πλημμύρες που έπνιξαν τον πλανήτη και την συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας.

Μία από αυτές τις ιστορίες αναγράφεται και στην Παλαιά Διαθήκη. Όμως η ιστορία πηγαίνει πολύ παλαιότερα. Από τότε που ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα και τους είπε να μην φάνε από το Δέντρο της Γνώσης. Όταν έφαγαν από το μήλο, τους τιμώρησε διώχνοντάς τους από τον Παράδεισο επειδή δεν υπάκουσαν τις εντολές του.

Τι ήταν αυτό που δεν ήθελε ο Θεός να μάθουν και να αφυπνιστούν;

Χρόνια αργότερα, ο ίδιος Θεός εξακολουθεί να τιμωρεί τους ανθρώπους με μαζικές καταστροφές, όπως τα Σόδομα και τα Γόμορρα, τον Κατακλυσμό του Νώε. Γιατί; Για ποιό λόγο; Επειδή οι άνθρωποι δεν υπάκουαν τις εντολές του Θεού αλλά πήγαιναν με άλλους θεούς, οι οποίοι προφανώς είχαν μία διαφορετική θεώρηση του κόσμου.

Ουσιαστικά, όμως, η τιμωρία είχε να κάνει γιατί οι άνθρωποι μάθαιναν καινούργια πράγματα και διαφορετικά από εκείνα που ήθελε ο Θεός. Αφυπνίζονταν.

Τέτοια παραδείγματα μπορούμε να βρούμε πολλά στους αρχαίους μύθους και τις παραδόσεις.

Η αφύπνιση των ανθρώπων είναι ένα μεγάλο κακό για κάποιους που δεν το θέλουν να συμβεί αυτό με κανένα τρόπο, ειδικά όταν αυτοί οι κάποιοι θέλουν να κρατήσουν μυστικά και γνώσεις για τον εαυτό τους.

Αρκετοί πόλεμοι έγιναν για αυτόν ακριβώς το λόγο, αλλά φυσικά και για άλλους. Κάποιοι κατακλυσμοί συνέβησαν τεχνητά, επίτηδες, για τον ίδιο λόγω, ενώ κάποιοι άλλοι από φυσικά αίτια.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε πως υπάρχει μεγάλη μερίδα ανθρώπων στον πλανήτη που λαμβάνει μέρος σε κάποιο είδος αφύπνισης που οι αντίπαλοι το πολεμούν με κάθε τρόπο.

Αυτό που υποστηρίζουν οι σύγχρονοι συνωμοσιογράφοι, είναι πως ετοιμάζεται και προωθείται ένας μεγάλο κατακλυσμός προκειμένου να αποφευχθεί ένας καταστροφικός πυρηνικός πόλεμος από τον οποίο πιθανόν δεν θα προλάβουν να ξεφύγουν ούτε οι ίδιοι που τον ετοιμάζουν.

Ισχυρίζονται, λοιπόν, ότι είναι στα σκαριά ένας τεχνητός κατακλυσμός, του οποίου τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων, ο οποίος θα αφανίσει τους ανθρώπους για να προλάβουν κάποιοι την συλλογική και μαζική αφύπνιση της Ανθρωπότητας.

Όμως, αυτό δεν θα προλάβει να συμβεί.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να συλλάβετε το σκεπτικό τους και τα στοιχεία που υποστηρίζουν ότι έχουν:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

TRATADO ARCONTES Vol. 9. POR QUÉ NO HABRÁ OTRO RESET PLANETARIO

diadrastika.com