Η Γυναίκα που Ξέρει τι Αξίζει Περιμένει ΑΥΤΑ από Εσένα

Η Γυναίκα που Ξέρει τι Αξίζει Περιμένει ΑΥΤΑ από Εσένα

Πιστεύεις ότι επειδή έχεις κάνει πολλές σχέσεις στο παρελθόν, ξέρεις όλα τα κουμπιά τους και πως και πότε να τα πατάς; Τι γίνεται, αν μια μέρα συναντήσεις εκείνη που δεν σηκώνει πολλά πολλά, γιατί ξέρει τι αξίζει, έχει αυτοσεβασμό και αυτοπεποίθηση;

Είναι μία ισχυρή γυναίκα και ξέρει την αξία της, ξέρει τι ζητάει και πως θα το αποκτήσει. Εσύ είσαι πρόθυμος να κάνεις τα χατίρια της για να κρατήσει η σχέση;

Ρίξε μια ματιά σε αυτά που Δεν Διαπραγματεύεται η γυναίκα που ξέρει τι αξίζει και τι ζητάει:

1. Δεν θα την προσπερνάς
Εάν την προσπερνάς ή την μειώνεις, τότε η προοπτική που έχει για να είναι μαζί σου αλλάζει. Δεν θέλει να είναι με κάποιον που δεν την εκτιμά. Ξέρει τι ζητάει και που αλλού μπορεί να το βρει.

2. Δεν θα την αγνοείς
Δεν θα είναι με κάποιον που της δίνει μικρή σημασία. Μιλάει μέσα από τα προβλήματά της και αν δεν είσαι πρόθυμος να τα εξετάσεις και να σταθείς πλάι της, τότε… το καπελάκι σου και στο καλό…

3. Θα είσαι πάντα ευγενικός μαζί της
Εάν είσαι μαλάκας δεν πρόκειται να της ενδιαφέρεις για πολύ ακόμα. Δεν θα είναι με κάποιον που την αντιμετωπίζει με άσχημο τρόπο. Πρέπει να είσαι ευγενικός αλλιώς την έχασες.

4. Θα είσαι ανοιχτός μαζί της
Εάν είσαι πολύ κλειστός χαρακτήρας τότε δεν είσαι έτοιμος γι’ αυτήν. Δεν παίζει παιχνίδια και δεν έχει χρόνο να περιμένει για πάντα.

5. Θα είσαι ειλικρινής ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι
Δεν δέχεται τους ψεύτες. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής μαζί της. Αν δεν είσαι, τότε θα υπάρξουν προβλήματα. Το να είσαι ειλικρινής δεν είναι τόσο ακατόρθωτο όσο κάποιοι το κάνουν να φαίνεται.

6. Και οι δύο πρέπει να είστε σε θέση να γελάτε μαζί
Πρέπει να είναι με κάποιον με τον οποίο μπορεί να μοιραστεί ένα γέλιο. Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό. Δεν θέλει να είναι με κάποιον που δεν ξέρει τι είναι αυτό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

7. Δεν θα κουβαλάει όλα τα προβλήματα
Δεν θα αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα και για τους δυο σας. Εάν δεν μπορείς να αντέξεις τις ευθύνες σου, τότε δεν κάνεις γι’ αυτήν.

8. Χρειάζεται πάθος
Χρειάζεται να είσαι σε θέση να της ανάψεις το πάθος μέσα της. Αν δεν μπορείς τότε πιθανότατα δεν σε προσελκύσει, οπότε γιατί να χάνει τον καιρό της μαζί σου. Ξέρει τι θέλει.

9. Δεν θα είναι με κάποιον που δεν είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί
Δεν θα είναι με κάποιον που αρνείται να προσπαθήσει για πράγματα που έχουν σημασία. Εάν πρόκειται να είσαι μαζί της, τότε όταν χρειάζεται πρέπει να συμβιβάζεσαι, όπως και εκείνη. Έτσι λειτουργούν οι σχέσεις.

10. Πρέπει να αισθάνεται ότι γίνεται κατανοητή
Πρέπει να ξέρει ότι την καταλαβαίνεις. Δεν θέλει άλλους ανθρώπους στη ζωή της που απλά δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες και τα “θέλω” της. Δεν θέλει να υπάρχουν παρεξηγήσεις σε τέτοια θέματα.

11. Πρέπει να είσαι σε θέση να επικοινωνείς ανοιχτά
Αν δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί της, δεν θα είναι μαζί σου. Χρειάζεται κάποιον που να του μιλάει και να της μιλάει. Η αμοιβαία επικοινωνία είναι το κλειδί για μια σωστή σχέση.

12. Πρέπει πάντα να σέβεσαι τα όριά της
Πρέπει να σέβεσαι τα όριά της. Αν λέει όχι, αυτό σημαίνει όχι. Μην προσπαθείς να τα μετατρέψεις σε “ίσως”  και “ναι”. Δεν θα είσαι για πολύ μαζί της.

13. Δεν θα σε αφήσει να της πεις τι να κάνεις
Δεν είναι το είδος της γυναίκας που θα σε αφήσει να της πεις τι να κάνει. Κάνει ό,τι θέλει και δεν την νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Είναι αγρίμι.

14. Πρέπει να είστε υποστηρικτικός
Δεν θα είναι με κανέναν που της κόβει τα φτερά. Πρέπει να την υποστηρίζεις και να την βοηθάς να πετύχει τους στόχους της. Και έχει πολλούς.

15. Δεν θα σε αφήσει να την απομονώσεις από εκείνους που νοιάζεται
Δεν θα διακόψει τους δεσμούς της με ανθρώπους που είναι σημαντικοί γι ‘αυτήν και δεν θα πρέπει να της το ζητήσεις. Δεν πρόκειται να σε αφήσει να την ελέγξεις έτσι. Πρέπει να μάθεις να αποδέχεσαι τους φίλους και την οικογένειά της.

16. Δεν μπορείς απλά να την μεταχειρίζεσαι σαν να είναι εύθραυστη
Δεν είναι κούκλα. Είναι μια ισχυρή γυναίκα και χρειάζεται να το δεις και να το εμπεδώσεις. Δεν μπορείς να την αντιμετωπίζεις σαν κάτι εύθραυστο. Δεν είναι.

17. Δεν θα εμποδίσεις την ανεξαρτησία της, πρέπει να είστε μια ομάδα.
Οι δυο σας είστε μια ομάδα. Και οι δύο πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια. Κανείς δεν πρόκειται να εργάζεται σκληρότερα από τον άλλο. Απλά δεν το δέχεται.

Λοιπόν; Θα τα καταφέρεις να είσαι μαζί της;

awarenessact.com Μετάφραση-Απόδοση diadrastika.com