Κάτι πολύ Μεγάλο Συμβαίνει στην Περιοχή του Ήλιου

Κάτι πολύ Μεγάλο Συμβαίνει στην Περιοχή του Ήλιου

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κατά καιρούς οι κάμερες της NASA συλλαμβάνουν εκπληκτικές φωτογραφίες που αφήνουν τους επιστήμονες αλλά και τους ανεξάρτητους ερευνητές εντελώς άφωνους.

Φαίνεται πως, σύμφωνα με τις εικόνες που μας δίνει το κανάλι UFONEARSUN του YouTube, κάτι πολύ μεγάλο συμβαίνει στην περιοχή του Ήλιου.

Θα λέγαμε ότι έχουμε περάσει σε μία άλλη διάσταση “ανωμαλιών” που καταγράφονται γύρω από τον Ήλιο, ο οποίος σύμφωνα με πολλούς συνωμοσιογράφους αποτελεί μία Πύλη εισόδου και εξόδου, αστρόπλοιων από άλλους ανώτερους νοήμονες πολιτισμούς,

Αυτή τη φορά, δεν έχουμε να κάνουμε με μικρά αντικείμενα που η NASA τα εξηγεί ως διαστημικούς πάγους και βράχους που περιφέρονται.

Όπως μας δείχνει το βίντεο παρακάτω, έχουν σχηματιστεί μεγάλοι κυματισμοί που καλύπτουν μία τεράστια έκταση στο χώρο του διαστήματος. Μοιάζουν με ομόκεντρους κύκλους και θυμίζουν εκείνους που σχηματίζονται σε μία ήρεμη λίμνη όταν της ρίξουμε ένα πετραδάκι.

Τι μπορεί να συμβαίνει; Είναι ένα φυσικό φαινόμενο με το οποίο οι αστρονόμοι δεν έχουν ακόμα εξοικειωθεί; Μπορεί να είναι βαρυτικά κύματα; Μήπως είναι μία ή περισσότερες πύλες που άνοιξαν για άγνωστο λόγο, όπως υποστηρίζεται από μερίδα ανεξάρτητων ερευνητών; Ίσως, είναι απλά ένα σφάλμα της εικόνας που δημιουργήθηκε, επίσης, από άγνωστους λόγους;

Το μόνο σίγουρο είναι, πως κάτι υπάρχει εκεί έξω, κάτι πολύ μεγάλο συμβαίνει στην περιοχή του Ήλιου, ό,τι και αν μπορεί να είναι αυτό.

Παρακολουθείστε και το σχετικό βίντεο για να έχετε καλύτερη εικόνα και να κρίνετε:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Giant Anomaly and UFOs near our Sun – October 26, 2018

diadrastika.com

loading...