Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Το 1977, ο τηλεοπτικός σταθμός “Anglia TV”, παρουσίασε μετά από έρευνα μιας δημοσιογραφικής ομάδας με θέμα “Επιστημονική Αναφορά”, τις “Εναλλακτικές Λύσεις” που είχαν μελετηθεί για την περίπτωση εκτεταμένων καταστροφών ή πυρηνικού ολοκαυτώματος.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής αποκαλύφθηκαν απίστευτες καταστάσεις συνομωσίας διεθνών παρασκηνιακών κύκλων που κρύβονταν πίσω από τις υπερδυνάμεις.

Το όλο θέμα ξεκίνησε από μια περίεργη και ανεξήγητη εξαφάνιση μιας ομάδας επιστημόνων σε μικρό χρονικό διάστημα, και η δημοσιογραφική ομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι επιστήμονες αυτοί απήχθησαν από κάποιους για να χρησιμοποιηθούν σε ένα είδος άκρως απόρρητου προγράμματος, το οποίο έπρεπε να παραμείνει πάση θυσία μυστικό.

Οι συσκέψεις των παγκοσμίων συνωμοτών πραγματοποιούνταν σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα σε υποβρύχια, κάτω από τους πάγους του Βόρειου Πόλου της Γης.

Έτσι διαπιστώθηκε η μεγάλη συνωμοσία, όπου ο όμιλος “Jason Group” ήταν ο συντάκτης του προγράμματος “Η Κιβωτός του Νώε” και των “Εναλλακτικών Λύσεων 1,2 και 3”, για τη διάσωση των αποστατών της “Cabal” και της “Μαύρης Αδελφότητας”, σε κάθε περίπτωση που θα κινδυνεύσει ο πλανήτης.

Το άκρως απόρρητο πρόγραμμα με την κωδική ονομασία “Η Κιβωτός του Νώε”, περιείχε τρεις εναλλακτικές λύσεις διάσωσης και προέβλεπε και τις μετακινήσεις των εξωγήινων μέσα στις υπόγειες βάσεις τους, οι οποίες θα γίνονταν με ειδικά πυρηνοκίνητα οχήματα σχήματος κυλινδρικού κοχλία, που κινούνται με μεγάλες ταχύτητες.

Οι υπόγειες αυτές πόλεις βρίσκονται σε πολλά μέρη της Γης και κυρίως κάτω από πολλές στρατιωτικές βάσεις και αεροδρόμια των ΗΠΑ. Οι βάσεις και οι σήραγγες έχουν κατασκευαστεί κατά τα πρότυπα των υπόγειων σηράγγων και βάσεων της Σελήνης και του Άρη. Πολλές από αυτές τις υπόγειες πόλεις δεν διαφέρουν σε τίποτε από αυτές της επιφάνειας. Έχουν δρόμους, πεζοδρόμια, λίμνες, μικρά ηλεκτρικά οχήματα, κτίρια, γραφεία και εμπορικά κέντρα και είναι πλήρεις για μακροχρόνια διαβίωση προσωπικού.

Όλο το σύστημα των υπογείων πόλεων και σηράγγων της “Κιβωτού του Νώε” καλύπτεται κάτω από την άκρως απόρρητη κωδική ονομασία “Κρυφή Αυτοκρατορία”..

“Το Απόλυτο Μυστικό” Γ. Καλογεράκη,
Εκδόσεις “Δίον”, Θεσσαλονίκη
Nicos Kastanias

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.