Κρατούμενοι Έσπασαν την Πόρτα του Κελιού τους ΑΛΛΑ η Συνέχεια ΔΕΝ είναι Αυτή που Νομίζετε (video)

Κρατούμενοι Έσπασαν την Πόρτα του Κελιού τους ΑΛΛΑ η Συνέχεια ΔΕΝ είναι Αυτή που Νομίζετε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι κρατούμενοι βρισκόταν στο υπόγειο του κτιρίου των δικαστηρίων του Weatherford, στο Τέξας, αναμένοντας την εντολή για να εμφανιστούν στην αίθουσα και να δικαστούν. Τότε ξαφνικά συνέβη κάτι τρομερό και οι άντρες έσπασαν την πόρτα και όρμησαν έξω, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να σπάσουν την πόρτατου κελιού τους καθώς όπως αναφέρθηκε στο nbcnews.com, είχε μία πολύ αδύναμη κλειδαριά, σε αντίθεση με τις ενισχυμένες πόρτες των φυλακών και, απλά με μία σπρωξιά, άνοιξε διάπλατα.

Όλοι σχεδόν οι κρατούμενοι βγήκαν έξω και έσπευσαν στον φρουρό. Πριν συμβεί όλο τούτο, μιλούσαν μαζί του, όταν ξαφνικά εκείνος κατέρρευσε. Μόλις συνέβη το περιστατικό οι φυλακισμένοι άρχισαν αμέσως να φωνάζουν ενώ ήταν ακόμα κλεισμένοι στο κελί τους.

Όταν η ομάδα των οκτώ κρατουμένω,, όλοι τους δεμένοι, κατάλαβαν ότι με τις φωνές τους δεν γινόταν τίποτα, έσπασαν την πόρτα και όρμησαν γρήγορα έξω. Έτρεξαν στον φρουρό που είχε πέσει αναίσθητος, του πήραν τον ασύρματό του και αμέσως κάλεσαν για βοήθεια.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα ήρθε το προσωπικό έκτακτης ανάγκης, που άρχισαν άμεσα μαλάξεις και ΚΑΡΠΑ, μέχρι και έναν απινιδωτή χρειάστηκε να εφαρμόσουν, προκειμένου να συνεφέρουν τον άτυχο φρουρό.

Σε λίγο ο φρουρός μεταφέρθηκε σε φορείο και αργότερα συνήλθε εντελώς. Οι κρατούμενοι πήραν συγχαρητήρια για την πράξη τους αυτή, καθώς ένας άνθρωπος -αν και ήταν ο φρουρός τους- τώρα είναι ζωντανός και πολύ καλά στην υγεία, χάρη σε αυτή την ομάδα κρατουμένων που βγήκαν έξω από το κελί τους και αντί να το σκάσουν κάλεσαν για βοήθεια.

Παρακολουθείστε όλο το περιστατικό όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας:

Texas Inmates Break Out Of Cell To Save Guard (Video)

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com