Η Μεγάλη Πυραμίδα «Παράγει» Κωδικοποιημένη Μουσική και ένα Κρυμμένο Μήνυμα (video)

[02/10/2018 - 11:15]

Η Μεγάλη Πυραμίδα «Παράγει» Κωδικοποιημένη Μουσική και ένα Κρυμμένο Μήνυμα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ξέρουμε, έχουμε ακούσει ή διαβάσει πως η Μεγάλη Πυραμίδα στο Οροπέδιο της Γκίζας στην Αίγυπτο έχει πολλά μυστικά, μερικά από τα οποία έχουν έρθει στις γνώσεις μας. Κάποια άλλα “κρύβονται” ακόμα μέσα στους τοίχους της. Όμως, ξέρατε ότι παράγουν μουσική;

Ένας ερευνητής που έχει διεξαγάγει αναμφισβήτητα ένα πολύ μεγάλο μέρος έρευνας για τη Μεγάλη Πυραμίδα είναι ο David Alan Ritchie και το βιβλίο του We The Skythians είναι μία από τις πιο απίστευτες αναγνώσεις που μπορεί να κάνετε ποτέ.

Ο κ. Ritchie μας εξηγεί τα βαθιά μαθηματικά και τη γεωμετρία που κωδικοποιούνται στο οροπέδιο της Γκίζας. Οι διαστάσεις και οι θέσεις των τριών μεγάλων πυραμίδων και των περιφερειακών οικοδομημάτων, επισημαίνουν όλους τους αριθμούς και τις αρχές της Ιερής Γεωμετρίας.

Μετά από 20 χρόνια έρευνας, τα ευρήματά του είναι εκπληκτικά. Ένα από τα πράγματα που έχει ανακαλύψει είναι ότι υπάρχει μια μουσική μελωδία που κωδικοποιείται στην Μεγάλη Πυραμίδα.

Αν και πολλοί από εμάς δεν έχουμε τις ανάλογες μουσικές γνώσεις για να ισχυριστούμε ότι θα καταλάβουμε τις μουσικές λεπτομέρειες που αναφέρονται, τις παραλείπουμε και εστιάζουμε σε μία πληροφορία ότι σύμφωνα με ισχυρισμό του Christopher Dunn, ο “Θάλαμος του Βασιλιά” μέσα στην Μεγάλη Πυραμίδα είναι τέλεια συντονισμένος ώστε να αντηχεί στους 440 χιλιόκυκλους (Hz). Επίσης, όταν χτυπάμε το γρανίτη της “σαρκοφάγου” μέσα στο θάλαμο, αυτός επίσης αντηχεί επίσης στους 440Hz.

Γενικότερα, στις μέρες μας πιστεύεται ότι τα 440Hz δεν είναι καλά για τον ανθρώπινο οργανισμό σε σχέση με τα 432Hz που θεωρούνται ως η τονικότητα της συμπαντικής αρμονίας και πολλοί την αναφέρουν ως Πυθαγόρεια.

Όπως και να έχει, αν όλα αυτά ισχύουν είναι φοβερά και, μάλιστα, είναι ενδιαφέρον να αναρωτηθούμε αν υπάρχει ένα κρυφό μήνυμα στην κωδικοποιημένη “μουσική”, ειδικά αν αυτό σχετίζεται με διάφορα πράγματα που λέγεται ότι συμβαίνουν μέσα στην πυραμίδα τα οποία αρκετοί άνθρωποι έχουν νιώσει, ανάμεσά τους και ο Ναπολέων Βοναπάρτης.

Στην συνέχεια, παρακολουθείστε το βίντεο μέσα από το οποίο μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την “μουσική” των Πυραμίδων και, βέβαια, να την ακούσετε:

The Music Encoded into the Great Pyramid of Egypt | Ancient Architects

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ