Πως το Μηλόξυδο μου Θεράπευσε την Αρθρίτιδα και τους Πόνους σε Δυο Εβδομάδες

Πως το Μηλόξυδο μου Θεράπευσε την Αρθρίτιδα και τους Πόνους σε Δυο Εβδομάδες

Η αρθρίτιδα μπορεί να προκαλέσει χρόνια φλεγμονή, πόνο και δυσκαμψία στα δάχτυλα, τα χέρια, τα γόνατα, τους αγκώνες, και σε οποιαδήποτε άλλη άρθρωση στο σώμα.

Τα συμπτώματα συνήθως αναπτύσσονται σταδιακά με το πέρασμα των χρόνων, αλλά μπορεί να έρθουν σχετικά γρήγορα για κάποιους ανθρώπους.

Ο πόνος στις αρθρώσεις που συνδέεται με ρευματοειδή αρθρίτιδα είναι συνήθως ισχυρός. Είναι συχνά χειρότερος το πρωί και μετά από μια περίοδο αδράνειας.

Το μηλόξυδο με ανακούφισε από την αρθρίτιδα σε δύο εβδομάδες.

Η Linda Faulkner είχε διαγνωστεί με αρθρίτιδα το 2006. Προσπάθησε να την αντιμετωπίσει με μια σειρά από θεραπείες με μικρή όμως επιτυχία.

Παρά τις προσπάθειές της, ο πόνος, ο οποίος ξεκίνησε από τις φλέβες της, είχε πάει στην πλάτη και το λαιμό της και ήταν συνεχώς αυξανόμενος.

Έτσι, όταν η Linda άκουσε από μια φίλη της, τη Sarah Gall, ότι εκείνη είχε καταπολεμήσει τον πόνο της αρθρίτιδας πίνοντας ένα μείγμα μηλόξυδου, αποφάσισε να το δοκιμάσει.

Κάθε πρωί και βράδυ η Linda έπινε ένα μείγμα που αποτελούνταν από μια κουταλιά της σούπας μέλι με μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο και μια κουταλιά ζεστό νερό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά από δύο εβδομάδες είχε δει απίστευτα αποτελέσματα. Δεν πονούσε σχεδόν καθόλου!

“Δεν χρειάζομαι τα παυσίπονα τις τελευταίες εβδομάδες. Στην αρχή, φοβόμουν να το δοκιμάσω, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάνει δουλειά. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω,” λέει η Linda.

Πώς το μηλόξυδο ανακουφίζει τον πόνο της αρθρίτιδας;

Το μηλόξυδο περιέχει το ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, και φώσφορο, στοιχεία που το σώμα σας χρειάζεται για να εξαλείψει τον πόνο.

Περιέχει, επίσης, αντιοξειδωτικά και β-καροτένιο.

Η κατανάλωση του μηλόξυδου μειώνει τον πόνο και τη δυσκαμψία της αρθρίτιδας, διαλύοντας τους κρυστάλλους που συσσωρεύονται στις αρθρώσεις.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

πηγή : diaforetiko.gr και fumara.gr

loading...