Τα Μυστικά του Ενεργειακού Πλέγματος της Γης

Τα Μυστικά του Ενεργειακού Πλέγματος της Γης

Το σύστημα και η θρησκεία προσπαθούν να αποτρέψουν!!! την ανθρωπότητα από τη γνώση, να της στερήσουν το όραμα των διαστημικών ταξιδιών, των ταξιδιών στον χρόνο, την άντληση απεριόριστης και δωρεάν ενέργειας από το απόλυτο κενό και την πιθανότητα η Γη, να μεταβληθεί σ’ ένα πραγματικό παράδεισο.

Οι κάθε λογής επικυρίαρχοι, δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν να γίνουν αυτά, γιατί έτσι ναυαγούν τα σχέδιά της κυριαρχίας τους.

Για να κάνει η ανθρωπότητα τους ευγενικούς οραματισμούς των διαστημικών ταξιδιών πραγματικότητα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ελέγξουμε τον χρόνο ή να αλλάξουμε τη δομή του χώρου, αλλάζοντας το χωροχρονικό συνεχές, το οποίο μας δίνει την ψευδαίσθηση της μορφής και της απόστασης.

Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται αλλαγή των συχνοτήτων που ελέγχουν τους κύκλους ύλης – αντιΰλης που κυβερνούν την αντίληψή μας και τη θέση μας στο χωροχρονικό συνεχές.
Πρώτοι οι Σοβιετικοί επιστήμονες συνειδητοποίησαν ότι ο πλανήτης μας μοιάζει με μια τεράστια κρυστάλλινη σφαίρα η οποία πάλλεται με μαθηματική ακρίβεια και φαίνεται να έχει σχεδιαστεί από κάποιους ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.

Μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ διαπίστωσε ότι
ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ – ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΑ.
Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ γνώριζε ότι η Γη είναι φτιαγμένη από στοιχειώδεις γεωμετρικές συμμετρίες και στερεά.
Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ , φορέας της γνώσης του Πυθαγόρα, ανέφερε στον ΦΑΙΔΩΝΑ ΟΤΙ :

Η ΓΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ 12 ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

Το κρυσταλλικό, το ηλεκτρομαγνητικό, το ενεργειακό, το νοητικό, το αιθερικό, το ζωτικό, το πνευματικό πλέγμα, το πλέγμα φωτός, το συνειδησιακό πλέγμα και το πλέγμα της θέλησης, είναι το σύνολο των πλεγμάτων που περιβάλλουν τον πλανήτη μας ως τεράστιες σφαίρες πάνω από την ατμόσφαιρα, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – οι κορυφές των οποίων συγκλίνουν σε βρόγχους.

Αυτό το τεράστιο πολύμορφο και πολυσύνθετο ενεργειακό πλέγμα συνδέει όλα τα είδη ζωής μεταξύ τους και τα συντονίζει σε μια κοινή συχνότητα με τους εγκεφάλους των ανθρώπων.
Τα πλέγματα, αυτά ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ – τον καιρό και τις τηλεπικοινωνίες,

ΑΛΛΑ και τη ζωτική ενέργεια και σκέψη των ζωντανών οργανισμών και των ανθρώπων!
Οι επιστήμονες πειραματίζονται στο πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όλες τις δυνατότητες των πλεγμάτων που περιβάλλουν τον πλανήτη, ώστε να αντλήσουν ενέργεια κάθε είδους από αυτά, ακόμη και ζωτική ενέργεια, η οποία ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ή στο πώς μπορούν να προκαλέσουν επαναστάσεις ή να σταματήσουν πολέμους, να προκαλέσουν ή να εξουδετερώσουν παγκόσμιες επιδημίες και το σημαντικότερο από όλα είναι η πεποίθηση ότι ίσως μπορούν να μεταλλάξουν την ανθρώπινη υπόσταση, «ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ» την αντίληψη των ανθρώπων σε υψηλότερο ή χαμηλότερο επίπεδο συχνοτήτων.

Ένα από τα βασικά πλέγματα που λειτουργούν μέσα και γύρω από τη Γη, είναι το κρυσταλλικό πλέγμα, που δημιουργείται από τα κρυσταλλικά πετρώματα του πλανήτη. Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι αυτή που συνδέει τη Γη με το ηλιακό μας σύστημα, με άλλα αστέρια του γαλαξία και του σύμπαντος, με άλλες διαστάσεις και άλλους κόσμους, με τη δημιουργία μεγάλων κρυσταλλικών πυλών υπό μορφή ενεργειακών δινών.

Η κρυσταλλική ενέργεια είναι ενέργεια ζωής για τον άνθρωπο, αφού ΥΠΟΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ DNA ΤΟΥ – ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ.
Οι κρυσταλλικές πύλες με τη μορφή δινών, περιστρέφονται ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ από τη Γη προς τον ουρανό και με αντιβαρύτητα αλλά και ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ με τη βαρύτητα, από τον ουρανό προς τη Γη.

ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Οι γραμμές κρυσταλλικού πλέγματος ή γραμμές λέι κατά την επιστημονική ορολογία, δημιουργούνται από τα κρυσταλλικά πετρώματα, πολύτιμα, ημιπολύτιμα και απλά, προσφέροντας τεράστια θετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό λόγω της κρυσταλλικής δομής τους.

«ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΕΚΡΗΓΝΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ – ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ».

Διέρρευσε προσφάτως στον τύπο ότι το εγκληματικό HAARP στη Γκαγκόνα της Αλάσκα δεν είναι ένα πρόγραμμα μελέτης της ιονόσφαιρας ή ένα μυστικό όπλο μικροκυματικής ακτινοβολίας, αλλά ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ είναι να μελετηθούν και να κατανοηθούν οι λειτουργίες των πλανητικών πλεγμάτων,
κάτι που απαγορεύεται από τις διεθνείς συνθήκες.

Αποκαλύφθηκε επίσης, ότι
ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΕΚΡΗΓΝΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ – ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ.
Έτσι η ανθρώπινη διαστροφή κατασκεύασε πίνακες που δείχνουν σε ποια σημεία και ποια χρονική στιγμή, μπορεί να πυροδοτηθεί μια πυρηνική βόμβα.

Όλα τα πλέγματα που περιβάλλουν τον πλανήτη συντηρούνται από τον Ήλιο και πάλλονταν σε συντονισμό με τη Γη στη συχνότητα των 7,83Hz. Σήμερα πάλλονται στη συχνότητα των 16,5Hz όπως διαπιστώθηκε από τις μετρήσεις του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.
Στην ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ – πάλλεται και το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ – που είναι εναρμονισμένο με τον πλανήτη.

Η ενεργειακή δομή του πλανήτη μας, είναι έτσι κατασκευασμένη, για την απρόσκοπτη διατήρηση της ζωής και την εξέλιξη όλων των ζωντανών οργανισμών.

Το ενεργειακό πλέγμα ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ τη διαδρομή :
των καταιγίδων,
τη διεύθυνση των ανέμων,
τις διαδρομές που ακολουθούν τα υπόγεια νερά,
ίσως και την κατανομή της ανθρώπινης συνείδησης στον πλανήτη.

Το πλέγμα φωτός του πλανήτη ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ όλες τις πληροφορίες του σύμπαντος στο DNA του ανθρώπου και υποβοηθά την ισορροπία της ψυχής μέσω της ουδετέρας υπόφυσης του εγκεφάλου.

Επίσης χρησιμοποιείται από τον διαλογιζόμενο για να συνδεθεί με όντα φωτός, δημιουργώντας έτσι ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης, για να βοηθήσει όλη την ανθρωπότητα να κάνει την αλλαγή συνειδητότητας.

Το πλέγμα φωτός, σύμφωνα με τον εσωτερισμό, διευκολύνει τη μετακίνηση της ψυχής όταν ταξιδεύει σαν οντότητα φωτός σε υψηλότερες διαστάσεις.

Υποβοηθάει επίσης τον άνθρωπο στην επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό του, για λήψη πληροφοριών, όταν υπάρχει λόγος.

Το ηλιακό πλέγμα φωτός είναι πολύ υψηλής συχνότητας και ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΟΛΑ τα υπόλοιπα πλέγματα που περιβάλουν τη Γη.

ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ και σε συνδυασμό με τα πλέγματα φωτός
των άστρων,
των πλανητών και
της Σελήνης,
υποβοηθούν τη σύνδεση του ανθρώπου με τον εσώτερο εαυτό του και το σύμπαν.
Η ενεργειακή κατάσταση μιας περιοχής δε μεταβάλλεται εύκολα, δυστυχώς όμως άρρωστημένα μυαλά του συστήματος εξουσίας του πλανήτη μας, με τεχνικά μέσα, μπορούν να την αλλάξουν, βομβαρδίζοντας συνεχώς την περιοχή με ηλεκτρομαγνητικά κύματα υπερυψηλής συχνότητας.

ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ
σεισμούς,
τσουνάμι,
καταιγίδες,
πτώση της θερμοκρασίας σε χαμηλά επίπεδα και παρακρούσεις του πληθυσμού,
επιφέροντας ανεπανόρθωτες βλάβες στην ισορροπία του όλου οικοσυστήματος του πλανήτη.

ΠΗΓΗ:
«Ο ΘΕΪΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»
ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
αναδημοσίευση Grigoris Makrinitsas από
εδώ και εδώ