Μυστηριώδεις Λωρίδες σαν Γέφυρες στους Ουρανούς. ΔΕΝ τα ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ (video)

[03/10/2018 - 08:28]

Μυστηριώδεις Λωρίδες σαν Γέφυρες στους Ουρανούς. ΔΕΝ τα ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα παράδοξα και τα περίεργα στους ουρανούς σε διάφορες περιοχές του κόσμου συνεχίζονται και, βέβαια, δεν μπορούν να εξηγηθούν με την κοινή λογική.

Ποιά εξήγηση μπορεί να δοθεί όταν βλέπεις ολόισιες ευθείες λωρίδες από σύννεφα να οδηγούνται προς μία κατεύθυνση, σαν γέφυρες πάνω στις οποίες κάποιοι θα βαδίσουν;

Τι είναι τα σύννεφα που μοιάζουν με μεγάλους χοντρούς σωλήνες και δίνουν την εντύπωση ότι μέσα εκεί κάτι θα περάσει κάποια δεδομένη στιγμή;

Κάποιοι μετεωρολόγοι επιχειρούν να δώσουν κάποιες πολύπλοκες εξηγήσεις, οι οποίες δεν φαίνεται να πείθουν μερικές φορές, ότι πρόκειται για φυσικά φαινόμενα.

Όπως και να έχει, τα φαινόμενα αυτά είναι αρκετά εντυπωσιακά και τραβούν αμέσως την προσοχή μας, όπως και κάτι υπέροχα ουράνια τόξα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

NO WAY! – What you are about to see was OBSERVED in the skies above Planet Earth

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ