Μυστηριώδες Πράσινο Αντικείμενο Ξεμυτίζει στην Επιφάνεια του Δία σε Φωτογραφία της NASA

[26/10/2018 - 14:17]

Μυστηριώδες Πράσινο Αντικείμενο Ξεμυτίζει στην Επιφάνεια του Δία σε Φωτογραφία της NASA

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα ακόμα παράξενο γεγονός έπεσε στα αισθητηριακά δίχτυα της NASA προκαλώντας  το ενδιαφέρον για το τι μπορεί να είναι αυτό που ξεμυτίζει από την επιφάνεια του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.

Μια εικόνα του Δία από τη NASA δείχνει μια τεράστια άγνωστη πράσινη ανωμαλία ακριβώς από πάνω ή πάνω στην επιφάνεια του Δία.

Το πράσινο χρώμα είναι πιθανώς η επίδραση της ιονίζουσας ακτινοβολίας.

Υποστηρίζεται ότι ο Δίας βγάζει μια τεράστια ποσότητα ιονίζουσας ακτινοβολίας, οπότε οτιδήποτε, π.χ. μία διαστημική κάψουλα ή ένα UFO, εκτεθεί στην περιοχή του θα υποβληθεί σε αυτή την ακτινοβολία.

Θα μπορούσε, επίσης, να πρόκειται για μία ανωμαλία του αισθητήρα που έκανε την απεικόνιση, η οποία μπορεί να προκλήθηκε από ένα σωματίδιο υψηλής ενέργειας που έπληξε τον αισθητήρα. Ωστόσο, μοιάζει λίγο απίθανο καθώς, το ηλιακό φως αντανακλά στην πράσινη ανωμαλία.

Μυστηριώδες Πράσινο Αντικείμενο Ξεμυτίζει στην Επιφάνεια του Δία σε Φωτογραφία της NASA

Την αυθεντική εικόνας της NASA μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο εδώ: https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/pia22688.jpg

Τι συμβαίνει άραγε; Είναι απλώς ένα φυσικό κοσμικό φαινόμενο αυτό που αποθανάτισε η φωτογραφία; Θα μπορούσε να είναι κάτι βιολογικό ή κάτι ανώτερης τεχνολογίας, από έναν άλλο κόσμο;

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ