Τα Μυστηριώδη Φώτα στον Ουρανό της Ευρυτανίας (video)

[16/10/2018 - 15:27]

Τα Μυστηριώδη Φώτα στον Ουρανό της Ευρυτανίας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στην Ελλάδα δεν είμαστε τόσο συνηθισμένοι να βλέπουμε και να καταγράφουμε παράξενα φωτάκια στους ουρανούς, όπως συμβαίνει συχνότατα στο εξωτερικό. Αλλά όταν συμβαίνει, είναι εντυπωσιακά.

Όπως και να έχει, όσο δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπουμε, όλα τούτα χαρακτηρίζονται με την γενική ονομασία ΑΤΙΑ: Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.

Τέτοια μυστηριώδη φώτα ή φωτεινά αντικείμενα υποστηρίζεται ότι παρατηρήθηκαν και καταγράφηκαν στο Στένωμα Ευρυτανίας.

Το βίντεο ανέβηκε στο κανάλι του κ. Βασίλη Μπαντίδη που διαχειρίζεται τις εκπομπές του «Κώδικα Μυστηρίων». Βρίσκεται στο Daily Motion περίπου από τον Φεβρουάριο του 2018 με τίτλο «Περίεργα φώτα στον ουρανό στο Στένωμα Ευρυτανίας!!!» χωρίς περισσότερες πληροφορίες ή λεπτομέρειες.

Ο ίδιος σχολιάζει:

Περίεργη ως εντυπωσιακότατη λήψη από έντονα φώτα στον ουρανό στην Ευρυτανία!! Τι μπορεί να είναι άραγε???

Εσείς τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί και, αν θέλετε, αφήστε μας την γνώμη σας παρακάτω στα σχόλια:

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ