Μυστηριώδη Πράγματα που Συμβαίνουν στον Πλανήτη Τώρα! (video)

[25/10/2018 - 14:58]

Μυστηριώδη Πράγματα που Συμβαίνουν στον Πλανήτη Τώρα!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Γη είναι ένας εξέχων πλανήτης, αφού σύμφωνα με την επιστήμη είναι και ο μοναδικός του ηλιακού μας συστήματος που διαθέτει ζωή κάθε είδους σε μία πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η ζωή στη Γη είναι πολύ όμορφη και ότι όλα κυλούν σωστά. Όμως, αυτή η προοπτική της σκέψης αποδεικνύεται λανθασμένη αν μπούμε στη διαδικασία να διαπιστώσουμε πως τίποτα δεν είναι όπως νομίζουμε, πέρα από το σπίτι μας, την γειτονιά μας, την πόλη μας ή τα μέρη που πηγαίνουμε διακοπές.

Η Φύση στον πλανήτη μας κάνει πολλά κόλπα που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να διανοηθούμε, αν δεν τα βλέπαμε.

Όλοι ξέρουμε τους κεραυνούς που πέφτουν από τον ουρανό, αλλά γνωρίζατε για τους κεραυνούς που παράγονται από τα ηφαίστεια; Ή ότι η λεγόμενη «Πύλη στην Κόλαση» του Τουρκμενιστάν καίει εδώ και 45 χρόνια! Ξέρατε για τα λευκά ουράνια τόξα και από πού προέρχονται;

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε και, κυρίως, για να δείτε αυτά τα μέρη και τα φαινόμενα που ανατρέπουν τη λογική που είχαμε αναπτύξει μέχρι τώρα, αφού υπάρχουν κάποια παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν τα γνωρίζαμε:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Something Thought to Be Impossible Found In The Sea…

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ