Παράξενη Οντότητα Εμφανίζεται να Πετάει στο Ηνωμένο Βασίλειο (video)

[10/10/2018 - 19:46]

Παράξενη Οντότητα Εμφανίζεται να Πετάει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάτι πολύ ιδιαίτερα παράξενο εμφανίζεται κοντά στο White Horse Litlington του Ανατολικού Σάσεξ στη Βρετανία.

Πρόκειται για ένα τμήμα ενός μικρού ντοκιμαντέρ από την Julia Eastbourne με τίτλο «Tea with Julia: Wilmington to Cuckmere Haven».

Ένα περίεργο αντικείμενο εισέρχεται στην οθόνη του βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια, από πάνω αριστερά, ταξιδεύει προς τα δεξιά, στη συνέχεια σταματάει απότομα στο μέσο του αέρα, κάνει μια απότομη στροφή και ξαφνικά εξαφανίζεται.

Οι κάτοχοι του καναλιού beamsinvestigations1 στο YouTube έχουν μελετήσει το πλάνο πολύ καλά, όπως ισχυρίζονται και δεν φαίνεται να είναι κάποιο πουλί, κάποιο σφάλμα ή μια αντανάκλαση. Αντίθετα φαίνεται να είναι κάτι πιο αιθέριο, περισσότερο σαν πνεύμα ή σαν κάποιο είδος μορφής κάποιου μεταφυσικού όντος.

Κινείται τόσο γρήγορα που ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσουν ένα αξιοπρεπές στιγμιότυπο, μας εξηγούν. Το καλύτερο είναι η εικόνα στην αρχή του άρθρου.

Θα ήταν ιδανικό να παρακολουθήσετε το περιστατικό σε πλήρη οθόνη, μεγάλου υπολογιστή και όχι από κινητό τηλέφωνο.

Παρακολουθείστε το και αφήστε μας την γνώμη σας παρακάτω:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

2018: UFO or Possible Metaphysical Being Cryptoid Nr White Horse Litlington, E. Sussex

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ