Ο Paul Hellyer Πρώην Αξιωματούχος του Καναδά Κάνει Αποκαλύψεις (video)

Ο Paul Hellyer Πρώην Αξιωματούχος του Καναδά Κάνει Αποκαλύψεις

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Paul Hellyer είναι ένα πολιτικό πρόσωπο του Καναδά που, ανάμεσα σε άλλα, ξάφνιασε ολόκληρο τον πλανήτη όταν εμμέσως πλην σαφώς είχε πει ότι όλες οι κυβερνήσεις κρύβουν εξωγήινους.

Ο Paul Hellyer είναι ένας από τους πιο γνωστούς και πιο αμφιλεγόμενους πολιτικούς του Καναδά. Πρωτοεκλέχθηκε το 1949 και ήταν ο νεότερος υπουργός του υπουργικού συμβουλίου που διορίστηκε στην κυβέρνηση του Louis S. S. St. Laurent οκτώ χρόνια αργότερα.

Στη συνέχεια κατείχε ανώτερες θέσεις στις κυβερνήσεις των Lester B. Pearson και Pierre E. Trudeau. Μετά την επίτευξη του βαθμού του ανώτερου υπουργού, ο οποίος αργότερα ορίστηκε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο Hellyer παραιτήθηκε για ένα ζήτημα αρχής που είχε να κάνει με τη στέγαση.

Επίσης, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα εξυπηρέτησε ως κοινοβουλευτικός βοηθός του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Έγραψε το βιβλίο The Money Mafia: A World in Crisis, το οποίο καλύπτει τα περισσότερα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα, όπως είναι οι κρίσεις στον τραπεζικό κλάδο τον οποίο διευθύνει μια χούφτα παλαιών τραπεζικών οικογενειών και είναι, ουσιαστικά, το σύστημα που μας έχει κρατήσει σε μία τεράστια φυλακή και εξακολουθεί να το κάνει, κλείνοντας και τα παράθυρά της, σιγά-σιγά.

Οι Illuminati, υποστηρίζεται πως είναι μια πραγματική οντότητα η οποία ελέγχει τον κόσμο, καθιστώντας τον εαυτό της ως τον ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο σε όλο τον κόσμο.

Γίνεται λόγος για την νέα παγκόσμια τάξη, που εξαπλώνεται με ταχύτητα, αφοσιωμένη στην ταχεία εξάντληση των ΗΠΑ αλλά και των άλλων κρατών και του σύμπαντος.

Υπάρχει ελπίδα να αποκατασταθούν όλα αυτά;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έχουν ή όχι οι Ηνωμένες Πολιτείες μηδενική ενεργειακή τεχνολογία και είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη ένα πραγματικό ή ένα τεχνητό πρόβλημα; Τι συμβαίνει με τα chemtrails; Μας ψεκάζουν δηλητήρια ή μας σώζουν;

Αυτά, είναι μερικά από τα θέματα για τα οποία γίνεται λόγος στο βίντεο που ακολουθεί όπου ο Paul Hellyer είναι καλεσμένος του MichaelDecon.com:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Paul Hellyer – Hope Restored, A New World Order, Taking Back America, Surprise In The Mail|EOD 130

diadrastika.com