Προφητείες αποκαλύπτουν ποιο θα είναι το τέλος των πολιτικών

Προφητείες αποκαλύπτουν ποιο θα είναι το τέλος των πολιτικών

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι αλήθεια ότι πολλοί Έλληνες υποφέρουν από την κατάσταση που τους έχουν οδηγήσει οι διάφοροι πολιτικοί. Είναι γεγονός, επίσης, ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μία δεινή θέση, από την οποία οι πολιτικοί προσπαθούν να την βγάλουν.

Είναι και πάλι μία πραγματικότητα πως οι πολιτικοί κατηγορούνται για ολιγωρίες, δηλαδή, για έλλειψη ενδιαφέροντος στα καθήκοντά τους, ότι προσποιούνται ότι δήθεν ενδιαφέρονται και ότι γενικότερα εξυπηρετούν συμφέροντα κάποιων άλλων, αδιαφορώντας παντελώς για εμάς του Έλληνες.

Μα μήπως, δεν πρέπει να τιμωρηθούν όλα αυτά; Πως θα γίνει αυτό; Με το να εκλέξουμε την επόμενη κυβέρνηση που πιθανότατα θα κάνει τα ίδια ή και χειρότερα, σκέφτονται πολλοί από εμάς; Ποιός είναι αυτός που θα τιμωρήσει τους πολιτικούς;

Και ενώ ψάχνουμε δίπλα, παραδίπλα και τους απέναντι, λες και οι άλλοι πρέπει να βρουν λύση, οι πολιτικοί που όλοι τους κατηγορούν συνεχίζουν να κάνουν αυτό που θεωρούν ότι είναι σωστά.

Μέχρι να ανακαλύψουμε ποιός θα μας σώσει και πως μπορεί να γίνει αυτό, ας δούμε τι λένε κάποιες προφητείες για το ποιό μπορεί να είναι το τέλος των πολιτικών.

Παρακολουθήστε το ελληνικό βίντεο από το κανάλι “Προφητείες Ανεξήγητα Φαινόμενα Ειδήσεις” του YouTubeQ

“Προφητείες,-Ποιο θα είναι το τέλος των “ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ”

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.