Πρώτη Φορά Βλέπω Σύννεφα να Κάνουν ΑΥΤΟ στο ΒΙΝΤΕΟ

[11/10/2018 - 15:04]

Πρώτη Φορά Βλέπω Σύννεφα να Κάνουν ΑΥΤΟ στο ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλοι έχουμε δει σύννεφα στον ουρανό, την ημέρα, τη νύχτα, με λιακάδα, μετά από καταιγίδα, όλες τις εποχές και τις μέρες του χρόνου.

Μερικές φορές παίρνουν περίεργα σχήματα δίνοντας την εντύπωση ότι σχηματίζουν ένα πρόσωπο, κάποιο ζώο ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να μας προσελκύσει την προσοχή, επειδή μας θυμίζει μία γνώριμη σιλουέτα.

Μόνο που εδώ, ο Tyler από το secureteam10 κανάλι του YouTube κάνει έναν πολύ παράξενο ισχυρισμό που μας υποψιάζει περίεργα καθώς δεν είμαστε ειδικοί στην μετεωρολογία και στα φαινόμενα που αφορούν τα σύννεφα.

Αφού στην αρχή μας δείχνει διάφορα περίεργα σχήματα σε σύννεφα, φτάνει σε αυτό που είναι και το κεντρικό θέμα:

Βλέπουμε ένα μακρουλό σύννεφο, όταν από το πουθενά ένα μικρότερο αρχίζει να σχηματίζεται. Αλλά δεν είναι αυτό τόσο περίεργο. Το παράξενο είναι πως αυτό το μικρό συννεφάκι αρχίζει και «παράγει» άλλα μικρότερα σύννεφα σαν να βγαίνουν μέσα από αυτό και αρχίζουν να μεγαλώνουν.

Ο Tyler, πάντως, πρώτη φορά βλέπει σύννεφα να κάτι τέτοιο.

Είναι προφανές, ότι αυτό που υποθέτει είναι ότι δεν πρόκειται για κανονικό σύννεφο, για ένα φυσικό φαινόμενο, αλλά για κάτι άλλο που οδηγεί κατευθείαν τη σκέψη μας σε ιπτάμενα αντικείμενα μυστηριώδους τεχνολογίας.

Ωστόσο, επειδή οι σκεπτικιστές απορρίπτουν χωρίς δεύτερη κουβέντα τον ισχυρισμό αυτό (κάποιοι, μάλιστα, είπαν ότι μοιάζουν με μία φτωχή τεχνητή απομίμηση) και επειδή δεν είμαστε μετεωρολόγοι, το αφήνουμε στην κρίση του καθενός αλλά, φυσικά, περιμένουμε και την άποψη κάποιου μετεωρολόγου.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να αποκτήσετε πλήρη εικόνα από αυτά που σας περιγράψαμε:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

I’ve NEVER Seen «Clouds» Do This…

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ