Στο Φως η Μεγαλύτερη Συγκάλυψη για την ΠΕΡΙΟΧΗ 51

Στο Φως η Μεγαλύτερη Συγκάλυψη για την ΠΕΡΙΟΧΗ 51

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στην Περιοχή 51, πάνω σε ανώτερη και εξωγήινη τεχνολογία σπάει τη σιωπή του ξανά, μετά από περισσότερο από 30 χρόνια.

Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Star Online, ο Bob Lazar προκάλεσε φρενίτιδα το 1989, όταν, με τη βοήθεια του δημοσιογράφου George Knapp, κυκλοφόρησε την ιστορία του και τράβηξε την προσοχή όλου του κόσμου σχετικά με τον τόπο μυστικών δοκιμών, στην Περιοχή 51.

Ο Lazar είχε πει, επίσης, πώς εργάστηκε σε μια τοποθεσία γνωστή ως S-4 – η οποία, σύμφωνα με ισχυρισμούς του, είναι μια βοηθητική εγκατάσταση κοντά στην μυστική τοποθεσία.

Ωστόσο, μετά από όλα αυτά σιώπησε για περίπου 30 χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα μαζί με τον σκηνοθέτη Jeremy Corbell δημιούργησαν ένα ντοκιμαντέρ.

Ο Corbel, ο οποίος διαχειρίζεται τον ιστότοπο Extraordinary Beliefs, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε αποκλειστικά στην Daily Star ότι:

“Αυτή είναι η μεγαλύτερη ιστορία όλων των εποχών, για τα UFO.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δοθεί η πλήρης ιστορία του (Bob Lazar)”.

Ο 41χρονος σκηνοθέτης αναγνώρισε ότι το ντοκιμαντέρ θα μπορούσε να τραντάξει την αμερικανική κυβέρνηση, αλλά πρόσθεσε:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

“Αν ο Bob Lazar λέει την αλήθεια, οι συνέπειες θα είναι τεράστιες.

Μας λέει ότι μελέτησε ένα εξωγήινο σύστημα πρόωσης για τα αμερικανικά στρατιωτικά – εξωγήινα διαστημόπλοια και ότι η κυβέρνηση έχει κρατήσει αυτό το μυστικό μακριά από εμάς”.

Το ντοκιμαντέρ “Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers” κυκλοφορεί από 3 Δεκεμβρίου σε iTunes και Vimeo και ο Jeremy Corbell περιμένει να δει τις αντιδράσει του κοινού.

Πάντως για τους προηγούμενους ισχυρισμούς του Bob Lazar, όσοι ειδικοί και σκεπτικιστές τις μελέτησαν διαπίστωσαν ότι υπήρχαν αρκετά “κενά”.

Ο Bob Lazar ισχυρίζεται, επίσης, ότι κατέχει πτυχία από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης και από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνιας, αλλά οι έρευνες επάνω στο ιστορικό του δεν μπόρεσαν να βρουν κανένα αρχείο που να επαληθεύει τα λεγόμενά του.

Εν αναμονή, λοιπόν, του ντοκιμαντέρ, να δούμε, να ακούσουμε και, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, να εξετάσουμε τα αποδεικτικά στοιχεία που θα παρουσιαστούν, ώστε να μπορέσουμε να κρίνουμε και να αποφασίσουμε αν αυτά που ισχυρίζεται είναι πραγματικά, αν περιέχουν κάποιες αλήθειες, ή όχι.

diadrastika.com