7 Συνήθειες που Οδηγούν στο Κοιλιακό Λίπος

7 Συνήθειες που Οδηγούν στο Κοιλιακό Λίπος

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει το φαγητό και με την πρώτη ευκαιρία του δίνουν και καταλαβαίνει. Όμως, αυτό, αναλόγως με το πόσο καλά ή όχι λειτουργεί ο μεταβολισμός, έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Όμως, η συσώρευση του λίπους, δεν είναι μόνο θέμα κακής λειτουργίας του μεταβολισμού, αλλά είναι και θέμα κάποιων συνηθειών που αποβαίνουν μοιραίες και, κάποιες, δεν έχουν σχέση με αυτό που νομίζουμε ότι φταίει.

Μερικά από αυτά που κάνουμε και οδηγούν, συνήθως, στη δημιουργία λίπους στην κοιλιά, μπορεί να είναι ότι δεν πίνετε νερό που βοηθάει πολύ. Μήπως δεν τρώτε φρούτα, υδατάνθρακες ή τα κατάλληλα φρούτα; Αν πάλι δεν κοιμάστε καλά ή έχετε άγχος, είναι παράγοντες που επηρεάζουν.

Επίσης, η επιλογή λάθος ροφημάτων που θεωρούνται ή διαφημίζονται ότι αδυνατίζουν αλλά δεν προσφέρουν τίποτα, όπως η μη κατανάλωση κάποιων ξηρών καρπών που συνηθίζεται να λέγεται ότι παχαίνουν, αλλά δεν το κάνουν.

Διαβάστε επίσης: Πώς να Διώξω την Κοιλιά και Ειδικότερα το Σπλαχνικό Λίπος

Ωστόσο, είναι καλύτερο να δείτε κάποια πράγματα που μας εξηγεί το ελληνικό βίντεο από το κανάλι “Ακαδημία” Υγείας του YouTube:

Διαβάστε επίσης: Πλήρης Οδηγός για να Κάψετε το Σπλαχνικό Λίπος! Δίαιτα για Κοιλιά

7 Συνήθειες Που Οδηγούν Στο Κοιλιακό Λίπος

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

diadrastika.com

loading...