Τεράστιου Μήκους Οφιοειδές Ελίσσεται στον Ουρανό. Προμήνυμα Αρχαίων Θεών; (video)

[16/10/2018 - 08:58]

Τεράστιου Μήκους Οφιοειδές Ελίσσεται στον Ουρανό. Προμήνυμα Αρχαίων Θεών;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα τεράστιου μήκους αντικείμενο που μοιάζει με φίδι το οποίο κάνει ελιγμούς εντοπίστηκε στον ουρανό κοντά στο ECETI, στην Ουάσιγκτον.

Το αντικείμενο ξάφνιασε τους ανθρώπους από το ECETI (Enlightened Contact with Extra Terrestrial Intelligence), μία ομάδα που έχει να κάνει με την έρευνα και την διαφώτιση γύρω από την εξωγήινη νοημοσύνη.

Σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί, αρκετές φορές έχουν καταγραφεί “φίδια του ουρανού”, μικρά ή μεγάλα, ωστόσο αυτό που καταγράφηκε στις 28/9/18, ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς είναι τεράστιο και μπορεί να φτάνει περίπου τα 3 μίλια.

Τι είναι, λοιπόν, αυτό που βλέπουμε; Αν δεν πρόκειται για χαρτί τουαλέτας που έπεσε από κάποιο αεροπλάνο (!!!) τι άλλο μπορεί να είναι αυτό το “ουράνιο φίδι”; Ένα παράξενο σύννεφο που όμως ελίσσεται; Ένας ζωντανός οργανισμός; Και, πόση σχέση μπορεί να έχει με κάποιους αρχαίους θεούς της Νοτίου Αμερικής που τους προσέδιδαν τον χαρακτηρισμό “ιπτάμενα φίδια”;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε και να μάθετε περισσότερα

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

A large sky Snake filmed close up, Stunning footage (Disclose Screen)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ