Θεαματική Προσγείωση ΑΤΙΑ σε Λόφο στο Μεξικό ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ σε ΒΙΝΤΕΟ

[09/10/2018 - 07:58]

Θεαματική Προσγείωση ΑΤΙΑ σε Λόφο στο Μεξικό ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ σε ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα εκπληκτικό βίντεο παρουσιάστηκε από τον Carlos Clemente του TercerMilenio TV, το οποίο καλύπτει την προσγείωση ενός τεράστιου φωτεινού αντικειμένου κόκκινου χρώματος να κατεβαίνει σιγά-σιγά μέχρι να ακουμπήσει το έδαφος πάνω σε ένα λόφο που ονομάζεται Cerro de la Cruz, στο Cape San Luca.

Το Cerro de la cruz που μεταφράζεται ως η “κορυφή του σταυρού” είναι ένας μικρός λόφος ύψους περίπου 36 μέτρων και στην κορυφή του υπάρχει ένας σταυρός. Σε αυτό το λόφο μια γυναίκα που ζει κοντά κατέγραψε ολόκληρο το σκηνικό με την κοκκινόχρωμη φωτεινή μπάλα να πλησιάζει από τον αέρα φωτίζοντας πλήρως τον τόπο και τον σταυρό, μέχρι που προσγειώθηκε κάπου δίπλα του.

Σύμφωνα με την μάρτυρα, σε όλη την περιοχή υπήρξε πρόβλημα ηλεκτροδότησης και παρέμεινε στο σκοτάδι, ώστε έγινε ευκολότερο για τον καθένα να παρακολουθήσει το περίεργο συμβάν.

Την διερεύνηση του περιστατικού ξεκίνησε ο Μεξικανός ανεξάρτητος ερευνητής UFO Arturo Rodríguez παράλληλα με την καταχώρηση που έκανε ο Carlos Clemente στην Tercermilenio TV.

Ο Arturo Rodríguez έχει δηλώσει ότι πολύ συχνά βλέπουν μυστηριώδη φώτα σε αυτόν τον τομέα και ότι παράξενα πράγματα συμβαίνουν που αναφέρονται από τους κατοίκους.

Σύμφωνα με τον Carlos Clemente, σε εκείνο το κομμάτι της περιοχής πρόκειται να συμβεί κάτι μεγάλο, ίσως ένας σεισμός ή κάτι άλλο, λόγω της υψηλής πυκνότητας των UFO και την υψηλή ζώνη σεισμικής επικινδυνότητας. Θυμηθείτε ότι αυτή η θέση βρίσκεται στο λεγόμενο “Δαχτυλίδι της Φωτιάς.

Παρακολουθείστε το βίντεο με την εκπληκτική καταγραφή του φωτεινού αντικειμένου:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

OVNI en los Cabos Baja California

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ