Τραντάζεται ΚΑΙ ο Πλανήτης Άρης. Δεν Συμβαίνει Μόνο στη Γη (εικόνες-video)

[22/10/2018 - 11:35]

Τραντάζεται ΚΑΙ ο Πλανήτης Άρης. Δεν Συμβαίνει Μόνο στη Γη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάτι τραντάζει τον πλανήτη Άρη καθώς φαίνεται να παρουσιάζει μία τεκτονική ή μία ηφαιστειακή δραστηριότητα, σύμφωνα με επίσημες φωτογραφίες.

Οι εικόνες που παρουσιάσονται παρακάτω ελήφθησαν από το Mars Express στις 27 Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με το esa.int, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (European Space Agency – ESA). Εμφανίζουν το σύστημα ελαττωμάτων στο Cerberus Fossae, που βρίσκεται στο Elysium Planitia Highlands, μια περιοχή ηφαιστειακής προέλευσης στο βόρειο ημισφαίριο του κόκκινου πλανήτη.

Το πλάτος αυτών των «ελαττωμάτων» του Cerberus Fossae κυμαίνονται από μερικά δεκάδες μέτρα έως ένα χιλιόμετρο, με το μέγιστο μήκος να υπερβαίνει τα 1000 χλμ.

Διασχίζουν κρατήρες, λόφους και ηφαιστειογενείς πεδιάδες, των οποίων η ηλικία εκτιμάται από εμπειρογνώμονες σε 10 εκατομμύρια χρόνια. Αυτό δείχνει ότι τα ελαττώματα σχηματίστηκαν σχετικά πρόσφατα.

Τραντάζεται ΚΑΙ ο Πλανήτης Άρης. Δεν Συμβαίνει Μόνο στη Γη (εικόνες-video)

Σύμφωνα με τους πλανητολόγους, η προέλευση του Cerberus Fossae μπορεί να σχετίζεται με την ηφαιστειακή δραστηριότητα και την κίνηση υπόγειων ρευμάτων λάβας, που οδήγησαν στην τέντωμα της επιφάνειας αυτής της περιοχής.

Στο μέλλον, τα ελαττώματα μπορεί να φθάσουν σε τέτοιο βάθος ώστε η λάβα ή τα υπόγεια ύδατα να αρχίσουν να αναδύονται μέσα από αυτά.

Τραντάζεται ΚΑΙ ο Πλανήτης Άρης. Δεν Συμβαίνει Μόνο στη Γη (εικόνες-video)

Εικόνες του Mars Express επιδεικνύουν τις χαρακτηριστικές στρογγυλές κοιλότητες, οι οποίες, προφανώς, έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα της καθίζησης του εδάφους.

Ο κρατήρας στο βορρά και μερικά από τα ελαττώματα καλύπτονται με χαρακτηριστικό σκοτεινό υλικό. Αυτή είναι η άμμος, ενδεχομένως αναμεμειγμένη με ηφαιστειακή τέφρα.

Επίσης, στο δυτικό τμήμα της εικόνας, μπορείτε να δείτε το κανάλι εκροής Athabasca Valles.

Τραντάζεται ΚΑΙ ο Πλανήτης Άρης. Δεν Συμβαίνει Μόνο στη Γη (εικόνες-video)

Επιπλέον, σύμφωνα με εικόνα από το flickr.com και εικόνες που προέρχονται από το
VMC The Mars Webcam, στις 24/9/18, μοιάζει σαν να βγαίνει ένας καπνός αρκετών χιλιομέτρων.

Άραγε «ξύπνησαν» και εκεί κάποια ηφαίστεια, καθώς σύμφωνα με την NASA δεν υπάρχει ηφαιστειακή δραστηριότητα, εδώ και περίπου ένα εκατομμύρια χρόνια;

Τραντάζεται ΚΑΙ ο Πλανήτης Άρης. Δεν Συμβαίνει Μόνο στη Γη (εικόνες-video)

Μήπως, τελικά, αυτό το άγνωστο που τραντάζει το ηλιακό μας σύστημα, όλο και πλησιάζει;

Πολλοί ισχυρίζονται ότι όλα αυτά τα προκαλεί ο Νιμπίρου, ή όπως αλλιώς μπορεί να το ονομάζουν οι αστρονόμοι, είτε ως Ένατο Πλανήτη, είτε ως Πλανήτη Χ.

Διαβάστε επίσης: SOS Κάτι ΤΑΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ του ΗΛΙΑΚΟΥ μας ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε και το σχετικό βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Something MAJOR Happened On Mars.. Are They Hiding It?

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ